reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
dziewczyny przy was tak szybko ten czas leci ;D, kurcze już coraz bliżej 12.30,boje sie troche ;D co mi powie,niech mi jeszcze powie tak jak Jolik że termin porodu mam we wrześniu,no to ja juz chyba zwariuje ;D ale powiem szczerze że jak rodzić to w swoje urodzinki ;D

no co Ty Patrycja nawet tak sie nie nastawiaj ! Jolikowi jak pamietasz zaczely odczodzic wody. a patrzac na Twoj suwaczek to jeszcze masz czas. a na usg bedzie fajnie- to takie ogromne wzruszenie :)

idę do miasta!
trzymajcie kciuki, bo taka wyprawa rzadko mi sie zdarza, ponieważ jak lezę gdziekolwiek dalej niż 5 metrów od domu to od razu mam skurcze (nie umiem sie przyzwyczaić, ze należy chodzić w tempie ślimaka)... i musze gdzierś przysiadać...
do zobaczenia babeczki papa

wiem ,ze USG to fajne przeżycie,ale ja się jakoś dzisiaj boje ,no bo dzisiaj lekarz ma mi powiedzieć płeć dziecka ;) no i już mnie ciarki przechodzą,no bo to za 2 godzinki ;D

witajcie... :D
siedzę i czytam, czytam i siedzę i wreszcie się zmobilizowałam żeby cosik napisać, noi wysłać brzusio ;D
ja jestem juz spakowana do szpitala, czekam na ślub brata-3 września- i mogę iść rodzić :D
... nie żartuję...
kilka dni temu brzuch mi się obniżył i mam takie parcie na pęcherz że szok ;D co godz do kibelka- nawet w nocy... ::)
jedyne co w tym dobrego to to że nie mam zgagi :D
a z takich objawów przedporodowych to jeszcze mam większą ilość śluzu białego- w nocy to mi się nawet zdawał ze mi wody odchodzą ;)

Witam wszystkie kobiałki ;D.. Mam prośbę niech mnie któraś kopnie to może wezmę się w końcu do roboty... Mam tyle roboty, ale brat leń wlazł mi na plecy i nie chce zejść

Witam Was. No co Wam tak szybko sie zachciewa rodzic, przeciez mialysmy miec wszystkie male wagi, a nie panny :)
A tak ogolnie dzis pierwsza noc kiedy nie wstawalam siusiu i potem nie tluklam sie bez celu po wyrku, wiec mam dobry humorek ;D

reklama
Do góry