reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A Gwiazda od sprzątania piwnicy to gdzie ? Efunia Ty wiesz , co....
Małgosia Ty pisz na zapas, bo jak jutro rodzinka przyjedzie to wsiąkniesz na troche...
Czy Wasze dzieci też Was tak okropnie kopią w tyłek ? Ja juz czasami nie mogę. Mam wrazenie, ze mój synek w koncu sie przekopie ;D

reklama
hej babiszonki :)
byłam w szkole rodzenia ( bite dwie godziny ćwiczeń! - u nas się cwiczy, a położna w tym czasie nadaje, ale to jest całkiem oki) a potem u rodziców po śliwki (jutro robię kompoty) oraz się wykąpać pod bieżącą ciepłą wodą ;D

Hihi a ja myślałam że dziś strych sprzątasz ;D
To ile nam zostało do końca też mnie przeraża ::)
Nasza pipcia to się tak rozpycha że jak patrzę na kształt brzuszka to ze śmiech nie mogę... ale uwielbiam to :laugh:
A małż to robi takie :o oczy i nadziwić się nie może.

nie mam strychu  :(
dlaczego wszystkie idziecie spać?? jutro ja będę śliwki robić, a wy będziecie plotkować beze mnie i znów będę musiała nadrabiać   :mad:
nie podoba mi się to!

mój najukochanszy na meczyk poszedł do knajpy, bo dzis leci jakiś wazny. ale ja sie nie znam. ja tam wole internecik, ale chyba zaraz tez sobie pojde, bo padam. pogoda sie zmienia i ja juz nie do zycia.

reklama
Do góry