reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziekuje dziweczyny za powitanie po urlopie,
Lucky Twoja wstawke o GG dopiero przeczytalam przapadkiem na ta stronke wpadlam ;)
- odpoczalam, to prawda i spedzilam sporo czasu z bratem i rodzicami...teraz czeka mnie dluga przerwa, nastepnym razem zobaczymy sie dopiero w grudniu na swieta :(...no moze brat wpadnie do nas wczesniej, jak praca pozwoli ;)
Ale mysle, ze czas od pazdziernika do grudnia przemknie nam strasznie szybko tego roku ;)

Witam tez bardzo kochanie wszystkie dziewczyny, ktore zaczely pisac gdy mnie nie bylo :)

reklama
Dzięki brzuchatki za miłe słowa!!

Weszłam teraz wieczorkiem, aby poczytać zaległości ;)

Małgosiu wyłączyłam się, bo miałam KTG, potem szkoła rodzenia, potem kolacja i obchód, potem odwiedziny .... ale już jestem :)

Frezja i co byłaś u Makowskiego? Z tego co wiem, to on nie prowadzi ciąż, on specjalizuje się w USG.

Doxa to nie dla mnie były jego dane to dla koleżanki co ma termin na styczeń a jeszcze jej lekarz nie chce dać skierowania na USG- jeszcze w ogóle nie była, dziwne nie??

Widzę że tobie się tam nie nudzi, chyba nawet ci tam dobrze. Obiadu nie musisz robić, sprzątać nie trzeba, szkoła na miejscu, jeszcze cię odwiedzą i dokarmią ;D ;D Ty się tam rozbestwisz i nawet wrócić nie będziesz chciała ;D ;D
Pozdrawiam cię serdeczni i maluszka pogłaszcz od cioci.

;D ;D ;D Oj Frezja, Frezja :laugh: :laugh:
A w sumie to masz rację ;)

Wiecie co, dołożyli mi tutaj 3 dni, czyli dzisiaj wg nich mam 33tc i 3dni (licząc z dł.cyklu). Ordynatorka twierdzi, że będą ciążę utrzymywać do 36tc i ja właśnie zdałam sobie sprawę, że skoro tak to za 2 i pół tygodnia mogę mieć już synia. Jejku jestem przerażona!!! Mam nadzieję, że uda się trochę później, tak chociaż ze 2 tygodnie, żeby rodzić w 38tc.

Trzymajcie kciuki aby moje wyniki leciały gwałtownie w dół!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry