reklama
*syla*
kobieta pracująca...
No to dopiero niespodzianka. Witaj Doxa. Ty to umiesz poprawić ludziom nastrój.
Teddy, miłego urlopu. Tylko nie pij za dużo!
Teddy, miłego urlopu. Tylko nie pij za dużo!
L
Lucky
Gość
Witaj Doxa fajniie że się do nas odezwałaś wszystkie się martwiłyśmy o Ciebie.
Napisz szybciutko jak sie czujesz.
Napisz szybciutko jak sie czujesz.
Doxa
Fanka BB :)
Kochane strasznie Wam dziękuję za wszystkie życzenia i słowa otuchy!!!! Noramalnie mam łzy w oczach!! Jeśli macie czas, siły i ochotę mnie odwiedzić to oczywiście czekam! Pl. Starynkiewicza, Patologia ciąży, II piętro, sala nr 3
Widzę, że Małgosia na bieżąco Wam relacjonowała co się u mnie dzieje, Małgoniu WIELEKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!
Czekam teraz na obchód wieczorny i wtedy dowiem się jakie są wyniki dzisiejszych badań!
Słuchajcie na dzień dobry odstawili mi Fenoterol i powiedzieli, że bez sensu tyle tygodni go brałam (od 23tc!!) Narazie zastąpili go nospą.
W moje zapalenie nerek nie wierzą i czekam właśnie na ponowne wyniki moczu i posiewu, oby nic nie wykazały!!!
No i jeśli chodzi o cholestazę, to transaminasy ATP mam przekroczone 12-krotnie i nie spodziewają się że zbiją mi je szybko, więc mam przygotować się psychicznie na dłuuuuższy pobyt, ja oczywiście nie zakładam takiej opcji
Aaaa i co do terminu porodu uprzedziłam panią ordynator że nie rodzę przed 24.09, bo chce synka Wagę ;D ;D ;D
Widzę, że Małgosia na bieżąco Wam relacjonowała co się u mnie dzieje, Małgoniu WIELEKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!
Czekam teraz na obchód wieczorny i wtedy dowiem się jakie są wyniki dzisiejszych badań!
Słuchajcie na dzień dobry odstawili mi Fenoterol i powiedzieli, że bez sensu tyle tygodni go brałam (od 23tc!!) Narazie zastąpili go nospą.
W moje zapalenie nerek nie wierzą i czekam właśnie na ponowne wyniki moczu i posiewu, oby nic nie wykazały!!!
No i jeśli chodzi o cholestazę, to transaminasy ATP mam przekroczone 12-krotnie i nie spodziewają się że zbiją mi je szybko, więc mam przygotować się psychicznie na dłuuuuższy pobyt, ja oczywiście nie zakładam takiej opcji
Aaaa i co do terminu porodu uprzedziłam panią ordynator że nie rodzę przed 24.09, bo chce synka Wagę ;D ;D ;D
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Aaaa i najważniejsz inforamcja, z dzieckiem wszystko w porządku, robią mi KTG 2x dziennie, do tego badają jeszcze tętno 4x dziennie no i co 2-3dni będę miała USG. To pierwsze wyszło bardzo dobrze, wszystkie przepływy w porządku, więc jestem dobrej myśli. Lekarka powiedziała że chłop jak dąb, bo nic nie widać na monitorze tylko jego "jajka" ;D ;D ;D
Dziewczyny cały czas nadrabiam zaległości i widzę, że Lucky ma złe wyniki moczu, kochana ja właśnie miałam białko w moczu 19g i jeszcze jakieś inne wałeczki, kryształki itp. Zobaczymy co pokażą dzisiejsze wyniki. Najważniejszy w takiej sytuacji jest "posiew moczu" Lucky robiłaś?
Frezja a co z tym Twoim swędzeniem???
Dziewczyny cały czas nadrabiam zaległości i widzę, że Lucky ma złe wyniki moczu, kochana ja właśnie miałam białko w moczu 19g i jeszcze jakieś inne wałeczki, kryształki itp. Zobaczymy co pokażą dzisiejsze wyniki. Najważniejszy w takiej sytuacji jest "posiew moczu" Lucky robiłaś?
Frezja a co z tym Twoim swędzeniem???