reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama

jasna cholera.......moje cisnienie znowu uroslo....wczoraj bylo 150/70 a dzis mam 160/70 ....zaraz mnie krew zaleje...dobrze ze moja gin nie kazala mi sie polozyc do szpitala - wyb;lagalam ja o to- powiedziala jedynie zeby dzis przyjechac po recepte na lek na spedzenie cisnienia...mam nadzieje ze sie to jakos unormuje.....wrrrrr..... teraz to mam chyba ze 300 ze zlosci ;)
a jak sie miewa DOXA??? wiecie cosik?

Teddy,
Ty z tym wyjazdem to uważaj, a przede wszystkim z bieganiem po sklepach i robieniem grilla na działce.
Wczoraj wieczorem dostałam dawkę informacji, co się dzieje z dzieckiem urodzonym w 32 tygodniu ciąży. Wyłam pół nocy. Teraz tylko leżę i obecałam sobie, że nawet herbaty nie zejdę sobie zrobić.
Wytrzymałam tyle, wytrzymam jeszcze 4 tygodnie. Za dużo mnie ta ciąż kosztowała, żeby teraz coś  mi się miało nie udać.

shady ty się nie denerwuj...
leż na lewym boczku i czytaj gazetki o pielęgnacji niemowląt...
i się RELAKSUJ na boga!!!

małgosia a ty przestań beczeć!
tylko zaszkodzisz bobkowi i będzie! widziałaś w sierpniówkach, ze urodziły w 32 tygodniu? i co? zdrowe dzieciaczki!
ale ty, moja droga, teraz ładnie poleżysz, a dzidziuś wyjdzie jak przyjdzie jego czas...

no dziewuszki... to ja robię papa i jedę się byczyć do końca miesiąca... ;)

tylko nie rodźcie beze mnie... ;)

reklama

no wlasnie zamierzam lezec do gory brzuchem i wszystko olewac....dzisiejsze zakupy w markecie zrobi moj mezus...ja sie naraza nie bede...na szczescie nie musze gnac do szpitala....jedynie w poniedzialek na ktg....miejmy nadzieje ze bedzie ok..... dziewczyny 3mcie sie, bo cos czuje ze jeszcze troche a posypiemy sie przed czasem ehh

Do góry