reklama
dzień dobry ranne ptaszki
ja niedawno wstalam, moj mezus pojechal dzis do gorzowa i nie wroci przed noca, wiec musze dzis sama sobie organizowac zajecia przez CAŁY dzien... jedyny plus tego, ze zrobie dzis placuszki z cukinii i nikt mi nie bedzie krecil nosem
malgosiu, ciesze sie ze psychicznie czujesz sie lepiej... to najwazniejsze
ja niedawno wstalam, moj mezus pojechal dzis do gorzowa i nie wroci przed noca, wiec musze dzis sama sobie organizowac zajecia przez CAŁY dzien... jedyny plus tego, ze zrobie dzis placuszki z cukinii i nikt mi nie bedzie krecil nosem
malgosiu, ciesze sie ze psychicznie czujesz sie lepiej... to najwazniejsze
shady
Fanka BB :)
Shady trzymam kciuki za cukier. Uwazam ze picie tego nie jest takie okropne
dzieki .... nie jest okropne??? bozeeee.....ja uwielbiam slodycze ale nie az takie slodkie....moja lekarka polecila mi wypic to z cola light, ale stwierdzilam ze po niej byloby jeszcze gorzej, bo ta cola sama w sobie jest upierdliwie slodka....zobaczymy jakie beda te wyniki....ide po nie dopiero popoludniu i musze sie ciut podenerwowac
*syla*
kobieta pracująca...
cześć dziewczynki,
Małgoniu, widać, że już trochę lepiej psychicznie u Ciebie. Cieszę się bo to ważne. Wszystko skończy się dobrze, zobaczysz. Muszę Ci powiedzieć że z tym pichceniem to jesteś niesamowita. Ja nigdy nie mam żadnych pomysłów na żarełko. Zawsze muszę długo myśleć żeby coś wykombinować. Jesteś niesamowita. Zazdroszczę Ci tego (pozytywnie oczywiście). Chyba założę segregator: "przepisy Małgosi_76"
Shady, rzecz jasna trzymam kciuki za Twoje wyniki.
Ja dzisiaj z rana byłam na USG. Ale ta moja mała to pyza. Wkleję zdjęcie to zobaczycie.
Małgoniu, widać, że już trochę lepiej psychicznie u Ciebie. Cieszę się bo to ważne. Wszystko skończy się dobrze, zobaczysz. Muszę Ci powiedzieć że z tym pichceniem to jesteś niesamowita. Ja nigdy nie mam żadnych pomysłów na żarełko. Zawsze muszę długo myśleć żeby coś wykombinować. Jesteś niesamowita. Zazdroszczę Ci tego (pozytywnie oczywiście). Chyba założę segregator: "przepisy Małgosi_76"
Shady, rzecz jasna trzymam kciuki za Twoje wyniki.
Ja dzisiaj z rana byłam na USG. Ale ta moja mała to pyza. Wkleję zdjęcie to zobaczycie.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Nio i uporałam się z kolejnym prasowaniem. Nastepne czeka mnie jutro :-)
Syla - z niecierpliwością czekamy na fotki. Ile waży Twój skarb? MOże masz jakieś inne wymiary. Chciałabym je porównać ze swoimi :-)
Shady - Ty sie na zapas nie denerwuj. Ja też miałam troche zamieszania ze swoim cukrem, a jak widzisz wszystko zakończyło się OK.
Syla - z niecierpliwością czekamy na fotki. Ile waży Twój skarb? MOże masz jakieś inne wymiary. Chciałabym je porównać ze swoimi :-)
Shady - Ty sie na zapas nie denerwuj. Ja też miałam troche zamieszania ze swoim cukrem, a jak widzisz wszystko zakończyło się OK.
*syla*
kobieta pracująca...
Jolik, już wklejam fotki i opisuję w wątku USG
Czesc dziewczyny ja tradycyjnie wlaczam sie w poludnie i musze duzo nadrabiac bo Wy bardzo aktywne od rana jestescie
Malgosiu dobrze ze samopoczucie masz lepsze tak trzymaj. Ja chyba tez sie skusze na pichcenie Twoich smakolykow bo jak czytam to mi slinka tylko na klawiature kapie
Shady ze slodkim g bedzie u Ciebie OK zobaczysz. Uszy do gory
Malgosiu dobrze ze samopoczucie masz lepsze tak trzymaj. Ja chyba tez sie skusze na pichcenie Twoich smakolykow bo jak czytam to mi slinka tylko na klawiature kapie
Shady ze slodkim g bedzie u Ciebie OK zobaczysz. Uszy do gory
malgosia_76
Fanka BB :)
Dziewczynki,
Zmywam się bo lekarstwa zaczynają działać. Do wieczora!
Zmywam się bo lekarstwa zaczynają działać. Do wieczora!
reklama
CZesc Brzusie!!!
Wlasnie nadrabiam kilkudniowe zaleglosci. CZytam co napisalyscie juz ponad godzine, a to dopiero jeden watek...
Jestem na zwolnieniu, dostalam do 26 sierpnia, leze teraz i odpoczywam. A ze jestem u rodzicow nad morzem - sama przyjemnosc!!
Małgosiu, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie!!!
Ruszam na kolejne watki ;D
Wlasnie nadrabiam kilkudniowe zaleglosci. CZytam co napisalyscie juz ponad godzine, a to dopiero jeden watek...
Jestem na zwolnieniu, dostalam do 26 sierpnia, leze teraz i odpoczywam. A ze jestem u rodzicow nad morzem - sama przyjemnosc!!
Małgosiu, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie!!!
Ruszam na kolejne watki ;D