reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Frezja wspolczuje. Mnie na razie tylko brzuszek i piersi swedza. I wystarczy, bo spac i tak nie moge :( Wieszam pranie i ide nadrobic stracone godziny nocne.

Milego dnia, dziewuszki!

reklama
dzień dobry ranne ptaszki
ja niedawno wstalam, moj mezus pojechal dzis do gorzowa i nie wroci przed noca, wiec musze dzis sama sobie organizowac zajecia przez CAŁY dzien... jedyny plus tego, ze zrobie dzis placuszki z cukinii i nikt mi nie bedzie krecil nosem:)
malgosiu, ciesze sie ze psychicznie czujesz sie lepiej... to najwazniejsze :)

Shady trzymam kciuki za cukier. Uwazam ze picie tego nie jest takie okropne :)

dzieki :) .... nie jest okropne??? bozeeee.....ja uwielbiam slodycze ale nie az takie slodkie....moja lekarka polecila mi wypic to z cola light, ale stwierdzilam ze po niej byloby jeszcze gorzej, bo ta cola sama w sobie jest upierdliwie slodka....zobaczymy jakie beda te wyniki....ide po nie dopiero popoludniu i musze sie ciut podenerwowac ;)

cześć dziewczynki,

Małgoniu, widać, że już trochę lepiej psychicznie u Ciebie. Cieszę się bo to ważne. Wszystko skończy się dobrze, zobaczysz. Muszę Ci powiedzieć że z tym pichceniem to jesteś niesamowita. Ja nigdy nie mam żadnych pomysłów na żarełko. Zawsze muszę długo myśleć żeby coś wykombinować. Jesteś niesamowita. Zazdroszczę Ci tego (pozytywnie oczywiście). Chyba założę segregator: "przepisy Małgosi_76" :)

Shady, rzecz jasna trzymam kciuki za Twoje wyniki.

Ja dzisiaj z rana byłam na USG. Ale ta moja mała to pyza. Wkleję zdjęcie to zobaczycie.

Nio i uporałam się z kolejnym prasowaniem. Nastepne czeka mnie jutro :-)

Syla - z niecierpliwością czekamy na fotki. Ile waży Twój skarb? MOże masz jakieś inne wymiary. Chciałabym je porównać ze swoimi :-)

Shady - Ty sie na zapas nie denerwuj. Ja też miałam troche zamieszania ze swoim cukrem, a jak widzisz wszystko zakończyło się OK.

Czesc dziewczyny ja tradycyjnie wlaczam sie w poludnie i musze duzo nadrabiac bo Wy bardzo aktywne od rana jestescie :)

Malgosiu dobrze ze samopoczucie masz lepsze tak trzymaj. Ja chyba tez sie skusze na pichcenie Twoich smakolykow bo jak czytam to mi slinka tylko na klawiature kapie :)

Shady ze slodkim g bedzie u Ciebie OK zobaczysz. Uszy do gory

reklama
CZesc Brzusie!!!

Wlasnie nadrabiam kilkudniowe zaleglosci. CZytam co napisalyscie juz ponad godzine, a to dopiero jeden watek...:)
Jestem na zwolnieniu, dostalam do 26 sierpnia, leze teraz i odpoczywam. A ze jestem u rodzicow nad morzem - sama przyjemnosc!!:)

Małgosiu, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie!!!

Ruszam na kolejne watki ;D

Do góry