reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie dziewczyny,
Nie mam dobrych wieści, moje obawy potwierdziły się!! Mam ostre zapalenie wątroby, do tego wyniiki moczu wskazują na zapalnie nerek i oczywiście jak wiecie ciąża jest podtrzymywana (Fenoterol) dlatego dostałam skierowanie do szpitala  :mad: :mad: :mad:

reklama
Jejku Doxa trzymaj sie. To chyba jakis czarny tydzien. W szpitalu doprowadza Cie do normy i jeszcze wypuszcza do domku zobaczysz. Nie zamartwiaj sie tylko BEDZIE DOBRZE

Doxa pisze:
Witajcie dziewczyny,
Nie mam dobrych wieści, moje obawy potwierdziły się!! Mam ostre zapalenie wątroby, do tego wyniiki moczu wskazują na zapalnie nerek i oczywiście jak wiecie ciąża jest podtrzymywana (Fenoterol) dlatego dostałam skierowanie do szpitala  :mad: :mad: :mad:

Oj, Doxa...slabo. Ale będzie lepiej, nie? Poza tym już coraz mniej czasu nam zostało i to pozytywne jest.

Doxa trzymam kciuki! Nereczki sama przeszlam niedawno i tylko 3dni w szpitalu spedzilam. Watrobke tez Ci szybko wykuruja! Trzymaj sie tam i wypoczywaj jak najwiecej! :-* :-* :-*

doxa trzymaj się dziewczynko i wracaj szybko, bo bez ciebie to NIE TO FORUM!!!
wykurują cię raz dwa, a my w tym czasie bedziemy ci esemeski słać :)

Nie no Doxa, to już jakiś obłęd!!!
Ale tam się Tobą zajmą, będziesz tak na prawdę odpoczywała i dla szyjki też będzie dobrze. Wiesz, że jesteśmy z Tobą i czekamy z niecierpliwością jak wrócisz!!!!!!!!!!!

reklama
Dzięki dziewczyny!!! Od razu mi lepiej!! Spłakałam się jak mops :mad:

Do szpitala jadę jutro z samego rana, dzisiaj już to nie ma sensu, lekarzy już nie ma, więc po co mam tam leżej 1 noc dłużej! A poza tym wieczorem jadę na umówione już dawno USG, mam nadzieję że jeszcze się Wam pochwalę moim synciem!

Do góry