reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Właśnie weszłam na forum.

Ale się porobiło. Małgosiu odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Przede wszystkim to i będzie dobrze. Ja odkąd zwolniłam też wszystko się zatrzymało a już mnie poważnie straszyli. a tu przez ponad miesiąc nic się nie zmieniło od ostatniej wizyty u ginki. Więc będzie dobrze tylko nie wij już gniazda. Mężulek wróci to zadziała.
Jakby co to dzwoń do kobit z Warszawy i podskoczymy do Ciebie. Trzymaj się i odpocznij teraz. Biedulko nastresowałaś się dzisiaj.

Malgosiu skarbie spokojnie. MOja bratowa miala podobnie, niunia w 32 tygodniu pchala sie na swiat. Bratowla wyladowala w szpitalu, dostala kroplowki no i lezala pozniej ja wyslali do domu i tez kazali lezec. I co sie okazalo pozniej mala nie chciala wyjsc, na tym sie skonczylo ze porod musial byc wywolany.

Ale suchal nei placz, nei stresuj sie tylko lez i odpoczywaj. Nie moze byc tak zle jak by bylo to bys zostala w szpitalu. Takze gleboki oddech i pamietaj ze my tutaj jestesmy i sie modlimy o ciebie i twoja kruszynke.

dziewczyny mam prosbe....trzymajcie jutro kciuki za moje wyniki glukozy ;) poprzednie byly kiepskie dlatego dzis musialam powtorzyc badanie.....do tej pory mi slabo po tym paskudztwie......jutro wyniki i zobaczymy czy cukrzyca czy nie.....normalnie szlag mnie trafi jesli cos bedzie nie tak, bo za cholere wiecej tego g....pic nie bede wrrr

shady pisze:

dziewczyny mam prosbe....trzymajcie jutro kciuki za moje wyniki glukozy ;) poprzednie byly kiepskie dlatego dzis musialam powtorzyc badanie.....do tej pory mi slabo po tym paskudztwie......jutro wyniki i zobaczymy czy cukrzyca czy nie.....normalnie szlag mnie trafi jesli cos bedzie nie tak, bo za cholere wiecej tego g....pic nie bede wrrr

Shady
Rozumiem, że pisząc g... masz na mysli glukozę ;D
Ja wyb ieram się na badanie w czwartek, nie wiem jak tam wysiedzę godzinę....

cześć dziewczyny, a ja jeszcze nie miałam takich badań,jak narazie nie musiałam pić żadnych takich świństw ;D
jutro ide na badanie krwi na wykrycie ilości przeciwciał :(

piszac g....nie mialam na mysli glukozy ;) hihihi...a ja jeszcze musialam wysiedziec 3 godziny....wiec tortura potrojna...i z tej samej zyly pobierana krew...az sie dziwie ze nie mam krwiaka...jeszcze troche a w tej zyle bede miala zrosty jak narkoman ;)

magdusiek pisze:
shady pisze:

Shady
Rozumiem, że pisząc g... masz na mysli glukozę  ;D
Ja wyb ieram się na badanie w czwartek, nie wiem jak tam wysiedzę godzinę....

reklama
Do góry