reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

no ładnie Doxa. kto to zagląda do internetu. ja ostatnio przez internet to ryczalam dwa dni.  nie bedzie zadnej cholestazy- zreszta wczoraj czytalam o swedzeniu i jest napisane ze od 7 miesiaca moze wszystko duzo swedzic. błagam Cie tylko nie martw sie na zapas.
Teddy gdziez Ty sie podziewalas ? Ostatnio jakos mało Cie .

reklama
Teddy z rozmairu 56 dokupię jeszcze 2 pary bód, 1 kaftanik i 2 pary śpioszków rękawiczki z 3 pary skarpetek i z 2 czapeczki, bo 2 już mam takie cieplejsze.
A jeśli chodzi o rozmair 62 to mam jeszcze więcej nawet nie chce mi się liczyć..
albo poczekaj przeliczę ile mam z 62
Więc tak :
24 pary śpioszków
'pajacyki 10 sztuk
koszulki 3
body 5 par
kaftaniki 18 sztuk.
i 5 czpeczek.

doxa ty sie nic nie martw...
ja dzis mialam takie skurcze silne i cala noc biegunke za przeproszeniem, ze hoho... wiec juz sobie wymyslilam, ze to na pewno pierwsze oznaki przedwczesnego porodu... ale na razie jeszcze nie rodze...
lucky humor troche lepszy... wzielam relanium na te skurcze to i smutki mnie odeszly, sie uspokoilam, tylko troche przymułowana jestem...

butterfly ja zawsze chodziłam na czczo na wszystkie badania ale kanapeczke brrałam ze soba więc ja zjadałam po oddaniu krwi ale w szpitalu spotkałam ostatnio dziewczyne w 8 miesiacu i jest nawet pilegniarka i mówiła ze zawsze przekasi tam jakąs kanapeczke przed wyjście bo mówi że nie jest wstanie wytrzymac bez sniadanka i zawsze ma dobre wyniki, więc robie teraz tak jak ona bo przeciez jak jestesmy głodne to dzidzius też

Lindsay, jak to gdzie się podziawałam... przecież codziennie się odzywam... :)

Lucky, czy Ty aby nie przesadzasz???
Ja mam na 56 tylko 3 pary śpiochów, 1 pajacyk, 2 body i 3 kaftaniki i 1 pełny komplecik wyprawkowy... boję się takich maluszków za wiele kupować, bo nie wiadomo czy mi sie Krasnal w to pomieści... najwyżej dokupię na allegro...

na 62 tez mam mniej... 7 pajacyków, 3 pary śpiochów, 6 body i 2 kaftaniki... :)

za to na 68 już mam tez trochę... i to głównie same dresiki i komplety...
stwierdziłam, że jak Krasnal będzie już taki bardziej mobilny, to takie będą najwygodniejsze... no, na pewno mniej uciążliwe nić śpiochy... :)

No, no, zaczynają się skurcze, bóle itp....

Efunia, a nie łykasz nospy jak masz takie skurcze? Ja wczoraj miałam 4 w ciągu godziny (co mniej więcej 15 min) wzięłam nospę, położyłam się i się uspokoiło.

Doxa, ale dobrze że robisz badania, będziesz zawsze spokojniejsza.

Jolik, ależ pracuś z Ciebie. Ja tam nie prasuję. Zresztą Wam pewnie też przejdzie po jakimś czasie. Samo życie zredukuje. :) Na początku też tak robiłam ale później mi przeszło :laugh: z braku czasu :)

Lucky, według mnie to tych na 56 już starczy. Czapeczkę masz? Cieplejszy kombinezonik na wyjście ze szpitala albo kocyk. Kupuj lepiej większe (tzn na 62). Z 56 expresowo dzidzia wyrośnie. Lepiej trochę większe ciuszki mieć. Ale nie będę się wymądrzać. Ja głównie mam ciuszki na 62 tylko kilka na 56.

Dzisiaj moja koleżanka dzwomiła pochwalić się dzidzią, którą tydzień temu urodziła przez cc i która ważyła 4750. Taka to na pewno na dzień dobry nie zmieści się w 56.

Ostatnio (w lipcu) musiałam pić 75g (czy jak oni to tam mierzą) glukozy! Piguła jeszcze się upewniała przed pobraniem czy jestem "na czczo". Jak to wypiłam to dosłownie czułam ogień w uszach!!! Słyszałam że w innych miastach podają tylko 50g glukozy i że po 1 godz. już pobierają i mają wynik. Ja się męczyłąm dwie godziny na czczo z tym "lukierem" na żołądku brrrrr.....

Witam Was serdecznie!
Rany ile napisalyscie przez weekend, nie nadazam czytac :)
Jestem wlasnie po kluciu bo zebralo mi sie dzisiaj na badania (jak i zreszta polowie Warszawy) straszne korki dzis do lekarzy
Dziewczyny Wy mnie przerazacie z tymi zakupami, ja prawie nic nie mam musze na biegu zrobic wyprawke (Chyba zbankrutuje) :)

reklama
Syla lepiej an rzie zainwestuje w kosmetyki pościel i przewijak.
Kombinezonik już mam.
A tak w ogóle to przecież jeszcze trochę ciuszkó dostanę bo jak ktos do dzidzi przychodzi to z regóły coś kupuje.

Do góry