reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Efunia - ja przeżywałam te nastroje przez sobotę i niedzielę. Musiałam coś zacząć robić bo ciężko mi było samej wytrzymać ze sobą :-) Teraz jest OK. Pierwsze pranie już suche więc za jakś chwilę włącze drugie i zacznę prasować to pierwsze :-D
A teraz idę poszukać chyba na Allegro drugiego kompletu pościeli :-)

reklama
jolik
ja też nastawiłam pranie. przedtem wszytsko uprałam w zwykłym proszku, bo te rzeczy, które dostałam od mamy i ciotek były już "zleżałe" mocno, a teraz piorę w loveli.
posciel juz mam upraną. mama mi wygrzebała kilka kompletów, ale też musiały iść od razu do pranka... chyba sie biore za prasowanie.

Ja właśnie odprawiłam mężusia do pracy
Mogę z wami posiedziwć bo jutro komputera już nie bedzie :mad:
Teskniłam za wami, byłam na wsi i wynudziłam sie

Lucky swietne te scienne malowidla! ;D Morfologii nie trzeba robic koniecznie na czczo. Nie wiem jak Hbs, ale w zasadzie to tez albo sie go ma albo nie - niezaleznie od jedzenia. Gdybys robila jeszcze cukier czy cos innego to wtedy koniecznie na czczo.

Hello dziewczynki,
Efunia Ty sie rzeczywiscie do roboty bierz to złe mysli uciekną.
lucky ja jestem za robieniem badan na czczo- chyba ze zjesz kanapke przed samym wejsciem na pobranie, bo wtedy nie zdazy sie wchłonąć. W koncu maja byc wyniki wiarygodne.
ja jesczce zwlekam z praniem bo mam wrazenie ze to za wczesnie a rzecy sie zakurza itp ;D
a dzisiaj mialam okropny sen brrr. z serii porodowych, bo ja teraz rodze co drugą noc ;)

Ufffff prasowanie takich maleńkich ciuszków jest męczące :-) Jednak dopiero teraz widzę faktycznie co już mam a co jeszcze mi brakuje. Segreguję to wszystko. Spisuję na kartce ( body z długim, body z krótkim itd) a potem porównam to z potrzebna wyprawką. Może w końcu dojdę do ładu :-)

Witajcie ranne ptaszki i pracusie!! hmmm chyba też się wezmę za pranie, skoro Wam tak dobrze idzie ;)

Byłam dzisiaj u ginki (nieplanowana wizyta) z tym moim nieszczęsnym swędzeniem, niepokoiło mnie to że swędzi mnie calutkie ciało łącznie z podeszwami stóp i wewnętrznymi stronami dłoni. Oczywiście jak to ja, przez weekend naczytałam się już na internecie co to może być np. cholestaza (zaburzenia w wątrobie, nie odprowadzanie żółci, rodzaj zatrucia ciążowego :()i ze strachu poleciałam biegiem do lekarki! A ona od razu powiedziała, że podejrzewa właśnie cholestazę i na CITO wysłała mnie do laboratorium zbadać krew!
Łudzę się że to nie to! Ale zobaczymy!!

helo dziewczynki, rany jak wy wcześnie wstajecie ja najwcześniej to po ósmej otwieram oczka i to sie rzadko zdarza, pieska nauczyłam wychodzić przed 10 to z łóżeczka wstaje po 9.00.
Kika nie jestem zbyt na bierząco bo nie codziennie zaglądam ale zdąrzyłam się dopiero dziś zorientować że jestes świeżo upieczoną mężatką więc i ode mnie serdeczne gratulacje
Lucky normalnie kłapouchy jest boski, musisz dbać o tego swojego artystę bo to przecież skarb

Lindsay nie masz sie co zamartwiać ja też poród przeżywam praktycznie co 2 noc ale to chyba normlne bo dużo o tym myślimy.

efunia  mam nadzieję że humorek już lepszy.

Jolik ja mam już wszystko poprane i poprasowane masz racjie męczące to prasowanei takich małych ubranek.
Mam jeszcze jedną prośbę was z rozmiaru 56 mam 11 kaftaników, 5 par bód (czy jakoś tak sie odmienia) i 6 par śpioszków, 1 sweterek ze spodenkami i 3 pajacyki Co dokupić jeszcze??

reklama
hi hi... Lucky...
jesteś niemożliwa... :)
miałaś na myśli dokupić, czy odsprzedać... ;)

nie żartuj..... myślę, że to spokojnie wystarczy.... masz w sumie około 10 kompletów, więc jakiś tydzien bez prania...
a po miesiącu, to watpię, żeby się dzidzia w ten rozmiar zmieściła... :)

lepiej zainwestuj w 62... :)

Do góry