reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Witajcie Mamusie,
Ja tez mam koszmary senne. Potem to nawet nie pamietam co mi sie sni, ale budze sie trasznie wystraszona. A poniewaz ja wierze w sny wiec potem caly dzien je analizuje i zastanawiam sie czy sie bac brrr. Ale teraz to odpuszczam, bo ilośc tych koszmarow jest okropna. Wszystkie nasze lęki sie ujawniają...
ANJA gratulacje!!!

hej dziewczyny :) szlag mnie za chwilke trafi....czy wy nie umiecie wstawac o bardziej ludzkiej porze np.10.00 rano?? ;) bo mnie wpedzacie w kompleksy.....rety.....ktoras pisala posta o 6.30 szok.... ;) czy wy wogole spicie???
pozdrowionka
Ania

Shady ja wstaje o normalnej porze. No moze niezupelnie bo pomiedzy 6 a 7 wyprawiam małża do pracki a poootem kimanko, tak co najmniej do 10 albo pozniej. Ale w nocy dzidzia tak sie kreci ze nie moge zmrozyc oczu mam wrazenie ze zaraz wyjdzie :)

no to chyba tez zaczne tak robic.....bo mam straszne poczucie marnotrawienia czasu....wiem ze powinnam wyspac sie na zapas, bo pozniej przy dziecku bede sie modlic o godzinke snu, wiec tak to sobie tlumacze i spie do poludnia....ehhhh

Dobrze wiedziec ze nie jestem jedyna :) Ja tez mam wyrzuty sumienia ;) Ale tylko troszke bo co do diabla mialabym caly dzien robic sama (no oprocz siedzenia przed kompem)

efunia pisze:
lindsay pisze:
oj Teddy spię w zależności od nocy... to jest wersja na pełnię księżyca, bo jako zodialkalny rak reaguje na księżyc. auuuu.. ;D
tak troche nie na temat, ale mi sie skojarzyło, ze ostatnio czytałam o seksie w czasie ciązy (chyba na innym forum, nie pamiętam)  tam laska pisała, ze jej znajomy ginekolog mówi, że do 28 tygodnia pozycja dowolna, 28-34 tydzień "na pieska" a po 34 "na wilka"-przytulacie się i wyjecie :) hihihi....
bardzo sie z moim chłopem wczoraj ubawiliśmy z tego :)

Cześć dziewczyny,
nadrabiam zaległości, i zatrzymałam się na poście Efuni. ;D ;D ;D Efunia, ale się ubawiłam, myślałam że urodzę ;D ;D ;D ;D
Miałam gości z Gdyni więc się nie odzywałam. Teraz, jak zwykle, trochę nadrabiania....

Chciałam się przywitać z nowymi koleżankami, które do nas dołączyły. Witam Was serdecznie :)

Na weekend tym razem ja wyjeżdżam do rodzinki do Opoczna. A Wy co robicie w długi weekend?

No a teraz cofam się do 23strony i dalej nadrabiam....

buziaki

reklama
Do góry