reklama
Witajcie Mamusie,
Ja tez mam koszmary senne. Potem to nawet nie pamietam co mi sie sni, ale budze sie trasznie wystraszona. A poniewaz ja wierze w sny wiec potem caly dzien je analizuje i zastanawiam sie czy sie bac brrr. Ale teraz to odpuszczam, bo ilośc tych koszmarow jest okropna. Wszystkie nasze lęki sie ujawniają...
ANJA gratulacje!!!
Ja tez mam koszmary senne. Potem to nawet nie pamietam co mi sie sni, ale budze sie trasznie wystraszona. A poniewaz ja wierze w sny wiec potem caly dzien je analizuje i zastanawiam sie czy sie bac brrr. Ale teraz to odpuszczam, bo ilośc tych koszmarow jest okropna. Wszystkie nasze lęki sie ujawniają...
ANJA gratulacje!!!
malgosia_76
Fanka BB :)
Dziewczynki,
Pa, na razie musze spadać. Wpadnę wieczorkiem. Całusy!
Pa, na razie musze spadać. Wpadnę wieczorkiem. Całusy!
shady
Fanka BB :)
hej dziewczyny szlag mnie za chwilke trafi....czy wy nie umiecie wstawac o bardziej ludzkiej porze np.10.00 rano?? bo mnie wpedzacie w kompleksy.....rety.....ktoras pisala posta o 6.30 szok.... czy wy wogole spicie???
pozdrowionka
Ania
Shady ja wstaje o normalnej porze. No moze niezupelnie bo pomiedzy 6 a 7 wyprawiam małża do pracki a poootem kimanko, tak co najmniej do 10 albo pozniej. Ale w nocy dzidzia tak sie kreci ze nie moge zmrozyc oczu mam wrazenie ze zaraz wyjdzie
*syla*
kobieta pracująca...
efunia pisze:tak troche nie na temat, ale mi sie skojarzyło, ze ostatnio czytałam o seksie w czasie ciązy (chyba na innym forum, nie pamiętam) tam laska pisała, ze jej znajomy ginekolog mówi, że do 28 tygodnia pozycja dowolna, 28-34 tydzień "na pieska" a po 34 "na wilka"-przytulacie się i wyjecie hihihi....lindsay pisze:oj Teddy spię w zależności od nocy... to jest wersja na pełnię księżyca, bo jako zodialkalny rak reaguje na księżyc. auuuu.. ;D
bardzo sie z moim chłopem wczoraj ubawiliśmy z tego
Cześć dziewczyny,
nadrabiam zaległości, i zatrzymałam się na poście Efuni. ;D ;D ;D Efunia, ale się ubawiłam, myślałam że urodzę ;D ;D ;D ;D
Miałam gości z Gdyni więc się nie odzywałam. Teraz, jak zwykle, trochę nadrabiania....
Chciałam się przywitać z nowymi koleżankami, które do nas dołączyły. Witam Was serdecznie
Na weekend tym razem ja wyjeżdżam do rodzinki do Opoczna. A Wy co robicie w długi weekend?
No a teraz cofam się do 23strony i dalej nadrabiam....
buziaki
reklama