reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Lindsay - ja potrafię się zrelaksować ale tylko na łonie natury: las, góry, a nawet działeczka :-) ale leżąc w domu to niestety nie !

reklama
Witam Mamuski,
Dizekuje bardzo za trzymanie kciukow i gratulacije.

No super ta histroja, lezka mi poszla.

Jak dzis wasze samopoczucie, bo u mnei tragedja. Glowa mnie boli, spac mi sie chce, normalnie nic mi sie dzisaj nie chce.

No, no, no 2 godziny bez żadnego postu?????? To nie w Waszym stylu :laugh:

Doxa, miałam ciarki na całych plecach, super, wzruszające i takie nam bliskie :)

Anja26 chętnie bym Ci również pogratulowała tylko jestem strasznie do tyłu z postami i nie wiem co się ostatnio działo u Was. Co u Ciebie się wydarzyło?

Ja ostatnio też na rzęsach chodzę :)

Jolik a widzisz leniuszku, jednak warto było pojechać! :)

Dziewczyny, cieszę się bardzo, że spodobała Wam się ta "opowieść" :) Im bliżej porodu, tym będzie nam jeszcze bliższa!!

Oj widzę, że dzisiaj każda z nas ma spadek formy :-(
Mnie się kompletnie nic nie chce robić. Nawet do komputera ciężko mi było podejść.
Oglądam od pewnego czasu TV i wiecie, że mamy kolejny medal - skok o tyczce -PYREK- srebro !!! Super !

Lucky a co się z Tobą dzieje? Wyjechałaś gdzieś?

Nie uważacie, że troszkę to denerwujące iż powstaje tyle nowych wątków.Niedługo nie będziemy sie umiały połapać.Apeluję do wszystkich mamusiek NIE OTWIERAJMY NOWYCH WĄTKÓW!!!!!.

reklama
Do góry