reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Moja gin powiedziala mi tez zebym byla przygotowana na CC bo jestem niska(142cm wzrostu) i mam duzego dzidziusia a ja mysle zeby z malenstwem bylo wszystko ok

reklama
Oj Kobietki,
Jakies chmury nad Nami wiszą. Musimy nad tym popracować.

Jolik,
Wszystko będzie ok, - nie należy sie martwić, to pierwsza ciąża.

Efunia,
Masz komodę, masz Bobolka, masz sexapeal! Miej i dobry humor!

Słońce,
Bez paniki to dopiero badania u męża i może coś się pojawiać i znikać jak żołądek u Tymka Jolika!

Frezja,
Mi też mówili do ubiegłego tygodnia "CC położenie miednicowe, wczoraj sie dowiedziałam że Mały jest już głowa w dół" Spokojne, trzeba robić kocie grzbiety (pisałam wcześniej) po tygodniu ułożenie prawidłowe!

Doxa,
Cisato o 8 w piekarniku, bo mi smutno i nudno. Nie mam sie kim zająć. Wszystko poprałam, poprasowałam. Wczoraj o 22.00 jeszcze chtę odkurzyła, ogórki zakisiłam. Mam kaca - krzątałę, czy jak to zwą w terminologii ciążowej sybdrom wicia gniazda. Główka w dół. Zakaz wyjazdów za Warszawę, słowa Gina " chyba wcześniej urodzimy" Coż mam nadziję, że po powrocie Tatusia!
Tęsknię za moją Oleńką!

Hellou!!

Kobietki, bedziemy mieli DZIEWCZYNKE !!! Lekarz mowi, ze na 99,9% !!! :)  :laugh: Wczoraj na usg zbadał malenka bardzo dokladnie i przy okresleniu plci nie mial watpliwosci.  Coreczka jest zdrowa, wszystko rozwija sie prawidlowo, a wazy juz 1500g. Polozenie podluzne glowkowe. Serduszko mocno bije 140/min. Pierwszy raz mialam ktg - z 20-30min trwalo badanie, mozna by sluchac tego bicia i sluchac :)
Zmierzyli mnie, zwazyli i wyslali do domu! DZIEWCZYNKA ech :)  ;D  :laugh:

Jolik ciesze sie, ze u Ciebie wszystko w porzadku i wkoncu masz pewnosc jaka jest twoja grupa krwi.

Frezja, nie martw sie polozeniem dzidzi, jeszcze sie odwroci.

Lindsay, zamiescilas juz zdjecia? :)

małgosia po twych energicznych wypowiedziach w życiu bym sie nie domyśliła, że ci smutno. więc teraz ja cię pocieszę: GŁOWA DO GÓRY!
w końcu ciąża to dla ciebie nie pierwszyzna ;D
się uśmiechnij...

hej dziewczyny w tak piekny poranek (10.55??) ;) patrze i patrze i nadziwic sie nie moge jak wy wczesnie wstajecie...normalnie odjazd.

Skoro juz mowicie o ulozeniu dziecka to powiedzcie mi, czy skoro dostaje kopniaki naprawde nisko to znaczy ze junior jest ulozony glowka do gory??? pytam z ciekawosci, bo akurat w moim przypadku gdyby zaszla koniecznosc cesarki nie mialoby to znaczenia, ja od wielu lat sobie powtarzalam, ze jak bede w ciazy to porod tylko przez cc, ale nie bede sie teraz rozwodzic na ten temat :) wiec jak to jest?

ina
ja zmniejszam w paincie. robię: prawym przyciskiem klikam na zdjęciu (nieotwartym) i klikam "otwórz za pomocą" wybieram paint, zdjęcie się otwiera, klikam na górze w pasku "obraz", następnie rozciągnij/pochyl, wklepuję najczęściej 20% w rozciągnij, nie pochylam :) zapisuję jako... bo jak już zmniejszysz zdjęcie to trudno będzie je potem powiększyć, więc zostawiamduże, a małe zapisuję pod inną nazwą i już mam małe zdjątko

a tutaj wklejam tak:
1.wchodzę na stronę http://imageshack.us/
2.naciskam na niej przycisk przeglądaj klikam na wybrane zdjęcie
3.naciskam przycisk host it!
4. zdjęcie się załaduje i masz kilka adresów w ramkach; kopiujesz ten ostatni (jest przy nim npisane: Direct link to image)
5. w naszych wątkach robisz odpowiedz i masz na górze w drugiej linijce pod kursywą (I) taki obrazek, klikasz na niego
6.wyskakuje ci

7.pomiędzy te
wklejasz skopiowany adres
8.wciśnij "wyślij wiadomość" i GOTOWE!
czekam na zdjęcie  ;D

reklama
Do góry