reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Efunia,
tylko tyle kupiłyśmy, bo byłyśmy Ikea.
Ale znalazłam w garażu, w paczce od mojej kuzynki Śpiwór polarowy (w zasadzie kombinezon, bo ma rękawy, ale dół to wór), z dzirą na pas samochodowy, taką pośrdku worka, żeby przełożyć pas z mocowaniem. Na dodatek w kolorze green. I koszulę ciążową rozpinaną jak zwykłą koszulę ( w zasadzie to wyglada jak zwykła męska koszula, tyle, że do kolan i sexy rozcieciami po boku), w lila - białą krateczkę, rozmiar S. Więc bedę wyglądała ładnie.

Witam Mamuski,
Mati gratulluje dziewczynki!!!!!! Cos mi sie wydaje ze dziewczynki dominuja na naszym watku.

Witam serdecznie wszystkei nowe mamuski!!!

Z ta pogoda wszedzie chyab tak samo u nas tez pada :mad:

No i dzis dziewczyny prawdopodobnie stanie sie obywatelka USA, trzymajcie kciuki za moj egzamin.

Witam :).. Jestem nowa na tym forum.. Kiedy miałam trochę czasu to czytałam Was namiętnie.. teraz w związku z L4 ten czas mi się wydłużył, więc postanowiłam coś skrobnąć .. Też mam termin na październik (10) i jak zauważyłam część Was jest z Wwy i okolic.. Mam więc pytanko, czy któraś z Was zamierza rodzić w Międzylesiu??

Witajcie! I ja w końcu dorwałam komputer!

Małgosiu szkoda, że tak krótko byłaś u mnie :( Nic nie mówiłaś, że tak źle znosisz rozłąkę, a ja nie byłam na forum! Spoko nadrobimy we wtorek!! O widzisz masz już nawet koszulkę do karmienia! Super
A wanienki kupiłyśmy sobie takie niebieskie w Ikea, któraś z Was też taką kupiła i pokazywała na forum!

Frezja spokojnie, jeszcze Twoje dzieciątko ma 2 miesiące na zmianę pozycji!! Daj mu szansę i rób koci grzbiet jak najczęściej ;)

Mati gratulacje dziewczynki!! Rzeczywiście dziewczynki królują na naszym forum!

Efunia widzisz, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) Cieszę się, że humorek masz lepszy!

Butterfly instrukcję wstawiania suwaczków znajdziesz na forum głównym: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,239.0.html

cześć laski... :)

wyspałam się... wreszcie... ;)
ale chyba aż za bardzo... bo marudna się zrobiłam...

Doxa, po ile są takie wanienki w Ikea???

reklama
Do góry