reklama
Efunia dzidzi na pewno nie zaszkodziłaś, bo lepiej wylać te nerwy niż trzymać w sobie. Zrób wyniki prywatnie, chociaż te jedne i napisz skargę do jakiegoś wojewodzkiego centrum. A najleiej zadzwon do jakiejs gazety i sie poskarż. Moze cos napisżą.
A najlepiej to sobie odpuść, bo na te babska predzej czy poxniej przyjdzie kryska na matyska
A najlepiej to sobie odpuść, bo na te babska predzej czy poxniej przyjdzie kryska na matyska
też tak sobie mówię
i pocieszam się, ze po tej awanturze z babami w laboratorium i potem po awanturze z dyrektorem (jełopem & pcanem & debilem& itd.) jak już wychodziłam z gabinetu to na spokojnie powiedziałam "do widzenia" i sobie mruknęłam pod nosem "służba zdrowia..." (tak z pogardą) na co zastępca dyrektora, który był uprzejmy, ale się bał tego dyra jak diabeł święconej wody, powiedział: "ech, pacjenci", a ja jeszcze uchyliłam drzwi i spokojnym, delikatnym głosem powiedziałam: "widzi pan różnica między nami polega na tym, ze ja panu płacę, a pan mi nie"... i poszłam..
chociaż nie wiem czy to do nich przemówi...
i pocieszam się, ze po tej awanturze z babami w laboratorium i potem po awanturze z dyrektorem (jełopem & pcanem & debilem& itd.) jak już wychodziłam z gabinetu to na spokojnie powiedziałam "do widzenia" i sobie mruknęłam pod nosem "służba zdrowia..." (tak z pogardą) na co zastępca dyrektora, który był uprzejmy, ale się bał tego dyra jak diabeł święconej wody, powiedział: "ech, pacjenci", a ja jeszcze uchyliłam drzwi i spokojnym, delikatnym głosem powiedziałam: "widzi pan różnica między nami polega na tym, ze ja panu płacę, a pan mi nie"... i poszłam..
chociaż nie wiem czy to do nich przemówi...
Hej Kobietki!!
Ja też wczoraj byłam u gina, szyjka oki, dolegliwości normalne, ciśnienie niskie, waga + kolejne dwa kg, mała siedzi dalej na tyłku!! Lekarz powiedział że nas chyba CC czeka i jak przyszłam do domu to siedziałam i wyłam bo ja nie chcę żeby mnie cieli. Wkurza mnie że ciągle jest coś nie tak mam strasznego doła
Ja też wczoraj byłam u gina, szyjka oki, dolegliwości normalne, ciśnienie niskie, waga + kolejne dwa kg, mała siedzi dalej na tyłku!! Lekarz powiedział że nas chyba CC czeka i jak przyszłam do domu to siedziałam i wyłam bo ja nie chcę żeby mnie cieli. Wkurza mnie że ciągle jest coś nie tak mam strasznego doła
i ja już od dawna jestem zwolenniczką tego, żeby moje pieniądze które płacę na fundusz zdrowia były gromadzone na indywidualnym koncie (coś jak w zusie teraz) i żeby lekarz dostawał je z tego konta. wtedy nie byłoby sytuacji, że pacjent jest traktowany jak szmata, bo ilość pieniędzy dla lekarza zależałaby od tego ilu pacjentów do niego przyjdzie.
i wtedy... wtedy panie w laboratorium w dupe by mnie pocałowały, żebym sobie zrobiła u nich te badania nawet o 12 w nocy, bo jakby tak napyskowały, to nie miałaby z czego otrzymać wypłaty....
i usg kazda by miała i kolejek do lekarzy by nie było. i pacjenci byliby traktowani z szacunkiem...
ale to nie w tym kraju...
i wtedy... wtedy panie w laboratorium w dupe by mnie pocałowały, żebym sobie zrobiła u nich te badania nawet o 12 w nocy, bo jakby tak napyskowały, to nie miałaby z czego otrzymać wypłaty....
i usg kazda by miała i kolejek do lekarzy by nie było. i pacjenci byliby traktowani z szacunkiem...
ale to nie w tym kraju...
M
MALENSTWO 33
Gość
Frezjapo co te daremne łzy najwazniejsze zeby z dzieckiem bylo wszystko ok jak ty ruczysz ono sie bardzo denerwuje
L
Lucky
Gość
Frzezja nie potrzebnie marwisz sie an zapas zupełnie nie potzrebnie jeszcze wszystko może ulec zmianie, dzidzia moze się przekręcić nawet blisko terminu różnie to bywa. Ja mam za to za wysokie ciśneinei i idę z związku z tym dzisiaj do gina bo ostatnio nie wiedział czy na to ciśneinei mi coś dać to powiedziałam że poczekamy do czwartku.
reklama
L
Lucky
Gość
Frezja co prawda to prawda sny też mnie męczą są bardzo upierdliwe.
Nie przejmuj się dobrze będzie
Nie przejmuj się dobrze będzie