reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Serdecznie witam na forum wszystkie nowe mamuśki.Butterfly ja równiez mam termin na 25 pażdziernika, więc może będziemy rodzić w tym samym dniu.Właśnie wyprawiłam moją córeczkę wraz z babcią na parę dni w góry.Niech sobie dziecko choć trochę odpocznie od tego zasmrodzonego Śląska,bo nigdzie w te wakacje nie wyjeżdzała.Pogoda jak dla mnie dalej jest super i mam nadzieję,że tak zostanie.

reklama
witam nowe forumowiczki :) fajnie że wciąż dołączają nowe mamuśki. chyba po raz pierwszy znam tyle kobiet w ciąży ;D fajnych kobiet w ciązy :)

patka pisze:
Hej Butterfly! Ja generalnie mam swietny nastroj prawie caly czas. Gdyby mi ktos wczesniej powiedzial ze bede taka radosna gdy musze sama siedziec w domku prawie caly dzien to bym sie w czolko postukala. Tylko czasem miewam doly ale wtedy rycze prawie bez powodu i sie szybko uspokajam. Z hormonami nie ma zartow
ja mam wciąż takie napady, najlepszy przykład: dzisiejsza furia...

Nie ma sie co dziwic, po takiej wyprawie chyba bym wyszla z siebie Naprawde szczere wspolczucie Ale nie wszyscy jeszcze rozumieja ze kobieta w ciazy nalezy przynajmniej sie zrozumienie Ja np dosc czesto zmuszona jestem stac w autobusach bo wszyscy sa niewidomi
ja mam wciąż takie napady, najlepszy przykład: dzisiejsza furia...

efunia bardzo Ci współczuje ale muszę przyzmnać że niestety tak to ejst w tych naszych przychodnaich
te babska siedzą tam jak na skazaniu a to w koncu ich praca za to im płacą.

no właśnie... ale po raz pierwszy zdarzyło mi się, że wpadłam w taki szał. zwykle jestem wściekła, ale opanowana... te hormony... hormony!

jolik cały dzien mnie nie było, no i nie wiem jak twoje wyniki??? może gdzieś pisałaś a ja przegapiłam, ale ciężko tak ogarnąć wstecz wszystko :)
pisz szybciutko!

na jakis czas mnie nie bedzie bo mamy z moim kochaniem male problemy finansowe musimy sprzedac kompa a troche czasu uplynie zanim podlacza nam laptopa

reklama
dzień dobry mamuśki, ja się obudziłam wcześnie dziś, mimo że wczoraj poszłam spać bardzo późno...
u nas leje i wieje...
pogoda do niczego :(

Do góry