reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Atas widzę, że poradziłaś sobie z podpisem i avatarkiem ;) Gratuluję Dziewczynki, bo chyba nie chwaliłaś się jeszcze płcią swojej dzidzi ;)

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała jakiekolwiek informacje od Kaszu? Bardzo dawno jej tutaj nie było, a nie sądzę żeby dalej remontowała, przeciez była na ukończeniu. Dajcie znać jak coś wiecie.

Też pytałam się Was o Kaszu już kilka razy, to naprawdę jest nopokojące, że tyle czasu milczy!!!

Witajcie!!! U nas dzisiaj przyjemny chłodek.Od rana zapowiada się na deszcz, ale jakos jeszcze nie leciało. Jestem juz po badaniach : morfologia, przeciwciała i "siku".Po obiadku wybieram się na pogaduchy do kumpeli,mąż dał mi wolne a on dalej walczy z remontem.

Niestety i ja nie mam kontkatu z KASZU na gadulcu ciagle niedostepna. Moze wyslemy jej smska chyba podała swoj numer na forum???

Ewcia Ty to masz pamięć, faktycznie wspominała o wyjeździe do siostry. Miejmy nadzieję, że to z tego powodu jej tu nie ma...

JOLIK wiadomo ci cos o pogodzie na wekend w rejonie Beskidu Slaskiego..ja sie juz nastawiłam na wyjazd do Wisły lub Ustronia.

reklama
Dizendobry,

Oj dziewczyny ciezka noc mialam. Nie moge spac :mad: teraz jestem nie przytomna. Cos mnie wczoraj w brzuszku kulo. Dobrze ze dzisaj mam wizyte.

Aha i jak tam wasz dzidzie? Czy maja czkawki? Moja niunia caly wieczor wczoraj i dzis rano. Ale to smieszne uczucie.

Do góry