reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Wstawać śpiochy
Ja to chyba każdego dni budzę się po 6.
A dzisij mam badanei krwi więc na głowodówce a już mnie ssie,
ale bym coś zjadła przynajmiej herbatkę wypiła.

reklama
Cześć wszystkim :-)
Lucky ja dzisiaj nie śpie od 4 :-) o 4:30 jedliśmy juz jajecznicę :-) Ciężka była dzisiejsza nocka, nawet mały zaczął kopać czego wczesniej nigdy nie zauważałam o tak wczesnej porze .

Własnie skończyłam oglądać płytkę "Relacja z porodu" no i na końcu nieźle się popłakałam :-) Cieszę się, że będę mogła doświadczyć tego cudu jakim jest narodziny własnego dziecka chlip chlip

Cześć !! Ja też już nie śpię , i jestem już dawno pośniadaniu , naszło mnie o 6:30 na placki ziemniaczane no i ........ były pycha. Pogoda też fajna , bo po nocnym deszczu czego więcej chcieć. Dla mnie super. A jak tam u was?

hej hej
ja tez juz ranek zaczełam ;D Mecze sie z wygdną lakalizacja kompa kompa w łozku- ech :mad: ciezka sprawa.
DOXA ja jem dzis skibeczki z sałatą ogorkiem serkiem zołtym i szczypiorkiem, mniam mniam
Mam prosbe do Ciebie, pisalam juz wczesniej ale moze nie zauwazyłas ;), chodzi mi o fenoterol, czy to prawda ze skraca szyjke?
smacznego snaidanka :laugh:

CZESC MAMUSKI JA TEZ JUZ NA NOGACH OD7,00
TEZ MACIE TAKIE PROBLEMY Z ZASNIECIEM, JA SIE TAK MECZE I ZASYPIAM OKOLO 1-2.
POGODA DZIS DLA MNIE SUPCIO. CHŁODNO ALE NIE PADA.

Wczoraj znow było małe spiecie z mezem ale to te nasze hormony. Byłam twarda az do dzis, gdy wychodzil do pracy podszedł do lozka i dał buziaka a ja nie wytrzymałam i usmiech od ucha do ucha. ;)

EWCIA 1981 ja śpie jak dziecko, tylko na siusiu sie budze, nie mam zupełnie problemow ze spaniem ;D całe szczescie, ale słyszałam ze wiele kobiet spac nie moze III trymestrze

A o siusiu juz nie wspominam, tu uda mi sie zasnac a za chwile czuje ze pecherz pelny i dawaj to łazienki i potem znow mecze sie by zasnac.

Atas a co to są "skibeczki"? ;)
Jeśli chodzi o Fenoterol, to jest to specjalizowany lek działający hamująco na skurcze i napięcia macicy i to jest jego jedyne zastosowanie. Nigdy nie słyszałam, żeby ten lek powodował skracanie się szyjki! Jak są skurcze to organizm może to interpretować jako zbliżający się poród i wtedy szyjka też może się już szykować i skracać, dlatego często przy skracającej się szyjce lekarze stosują Fenoterol.

Ewcia Ty się tak nie zacinaj na tego męża! Nie warto, szkoda nerwów! Oni i tak inaczej widzą świat ;)  Dobrze że już się pogodziliście!!!
Widziałam w którymś wątku (hmmm tylkow którym?) zdjęcia Twojego odnowionego mieszkanka! PIĘKNIE!!!! Szkoda tylko że te zdjęcia są takie maleńkie, nie wiele można zobaczyć :(  Może wkleiłabyś jeszcze raz tylko trochę większe??  :)

reklama
Ja też ostatnio nie mogę zasnąć, czuję się senna ok. 22-23, ale czekam do 23:30 bo biorę ten diabelny Fenoterol i potem mam problem z uśnięciem :mad: Na szczęście nie wtaję często na siku max 1 raz!!! :) Dzisaj np. ani razu, no ale ostatnia wizyta w łazience była o 1 w nocy, bo nie mogłam usnąć!

Do góry