reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

doxa ja taki z młynkiem własnie sobie wypatrzyłam. cena mnie powaliła na początku - 2,5 tysiąca, ale później znalazłam ze na allegro tanszy, to i pewnie gdzieś w świecie też... no to piszcie o tych waszych ekspresach, jakie, jak długo je macie i jak działają :-)

kuchnię za to zosi juz kupiłam. ta fishera jednak. popytałam osób, które kupowały na allegro i dostałam trzy długie, wyczerpujące opinie, więc się zdecydowałam. zobaczymy jak już przyjdzie jak mnie się spodoba. no i zosi :-)

reklama
Ostatnia edycja:
Witajcie!
Dzisiaj miałam mały młyn w pracy i nie miałam jak i kiedy zajżeć do Was.

Doxa Ty, a Ty keidyś sie do mnei wybierzesz? Bo tak się umawiamy od dawna na tę kawe z ekspresu i nic nam z tego nie wychodzi.
Magdusiek no muszę, muszę koniecznie! Czy po mojej pracy jest to akceptowalne? Nie chcę psuć popołudnia z N., ale póki co, nie moge w ciągu dnia.
Aaaaa a co robicie w weekend? Ja sama jest z Olim i sobotę i niedzielę, więc baaaardzo chętnie się spotkam :-) :-)

Drzewko byłam, widziałam, i poprzednim mieszkaniu i w nowym, i wiem doskonale czemu wiklina nie wochodzi w grę ;-) Ja też się piszę na śniadanie na Twojej trawce :-)

Efuniu ekspres mojej koleżanki właśnie tak wygląda, nie wiem czy to jest dokładnie ten model, ale wygląda tak samo. Ona ma dodatkowo do niego stalowy "kubek" do przygotowywania mleka, ale wiem że to jest opcjonalne wyposażenie i ostatnio coś im się tam zacinało i używa tego spieniacz co jest na zdjęciu. Aaa i wiem, że którąś kawą nie radził sobie ten młynek.

Magdusiek a Ty nie miałaś ekspresu Rowenty czy jakoś tak?

Doxa - mnie niedziela pasuje! A po pracy też pasuje!
Rowentę melismy przez chwile ale własnie taka ściągniętą z krupsa, krups jest lepszy wg mnie od rowenty. Ten teraz jest super.
spadam na basen z Natalką, papa

czesć

no i mam zamiar jaśka namawiać ostro na ten ekspres.

jak smutno dziś przez tą katastrofę :-( jak szkoda ze to się musiało wydarzyć. przyznam ze z początku nie wierzyłam jak jasiek mi powiedział - wpadł do domu na chwilę, myslałam ze sobie naprawdę głupie żarty urządza. dopiero jak włączyłam tv to uwierzyłam. chociaż wciąz mam wrażenie ze to jakiś sen... ale pewnie wszyscy tak :-(

reklama
Do góry