reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!
ja też bym chciała wiedzieć co zmienić w diecie .Doxa ,nie bądź zagadkowa .

Nadia kaszle od miesiąca i chyba już się do tego stanu przyzwyczaiłam. ;-)Mam nadzieję,że w końcu przestanie i chętniebym jej bańki postawiła.
Z apetytem u niej nie ma problemu ,je ,czasem jestem pełna podziwu. Ale nie jest już tak tłuściutka jak kiedyś. Ale jaksię tyle biega :-)

reklama
Witam,
My zmykamy do teatru. Dzisiaj dostalismy materac do lozka Tuskowego i mam nadzieje ze bedzie chetnie spal w lolku tak jak chce juz na materacu. Zaczyna chyba doceniac kawalek wlasnego miejsca w domu;-)

Tusiekn,zazdroszczę teatru !:tak:

Nadia dostała wczoraj kolejne urodzinowe prezenty. Najlepsze było to,że nierozpakowane położyław kącie z zabawkami i powiedziała" jutro sobie rozpakuję jak wstanę rano" - ćwiczenie silnej woli :-D
Dostała super kuchnię Smoby-mini tefal i jest pod wrażeniem do teraz ,więc mogę tu siedzieć ;-) i księżniczkę Aurorę na koniu :tak:Też przypadła jej do gustu.

dzień dobry
Doxa kiedyś pisała, że ograniczyła nabiał.... o to chodziło ze zmianą w diecie.

Byłyśmy dziś na basenie, wykończona jestem, Natalka mi przysneła teraz w smaochodzie, a do windy wlazł rozkrzyczany chłopiec z jeszcze głośniejszym ojcem i to było na tyle, wrrrr.... uwielbiam taki klimat - widzą śpiące na ręku dziecko, chłopiec zaczyna się popisywać, a ojciec go jeszcze nakręca.

Wrzucałam zdjecia Natalki, Teddy - dopiero teraz zobaczyłam, jaki z Krystiana duży chłopak!!! Jakoś po swoim dziecku nie widzę tak bardzo roznicy,a tu, szok!

Witam!
Hmm,nabiał? no to Nadia sobie jakiś czas temu sama ograniczyła.;-)

Magdusiek, a ja widzę jaka Natalia duża,a włosy :szok:szok jakie ma długie i takie Twoje!:tak:

Witajcie!
My wczoraj byliśmy na weselu. Rany mam w domu cyborga!!! Oli szalał do 1:30 :-) I dzisiaj oczywiście wstał jako pierwszy!

Co do diety, wyeliminowałam mleko i nabiał - Kasiek widzisz jaka Nadulka mądra :-) - do tego znacznie ograniczyłam SUROWE owoce i soki oraz zredukowałam praktycznie do zera "słodycze" - to tak w ogólnym skrócie.

Magdusiek ależ Natalce włosy urosły! Ślicznie wygląda z tymi lokami :-)

Teddy no, no Krystian wygląda na naprawdę dużego chłopaka! Fajne to pasowanie, takie poważne. Olinka pasował klaun a on sam wrócił do domu z wymalowaną buzią :-)

Dzisiaj 3 latka kończy Mikołaj - wszystkiego najlepszego i duuużo wspaniałych prezentów :-)

Dziewczyny, ona te włosy ma od jakiegoś czasu dłuższe (ale jednak jaśniejsze niż moje) ale widac dopiero jak gumki się założy, a gumki i spinki i inne takie ona ściąga po chwili i taka to zabawa. Na domisiach miała z boku więc wytrzymaa w niej dłuzej ;-)

Bylismy w teatrze, sztuka niby od 4 lat, ale moim zdaniem i licealisci mogliby o niej pisać rozprawki. I język i tematyka dośc trudne, sposób gry też awangarda ;-) A Natalka super, nie dość, ze wytrzymała cały spektakl to jeszcze śledziła akcję, raz powiedziała mi do ucha, ze jej sie nie podoba, ale że nei było jak wyjśc wczesneij to grzecznie wyczekała do końca.
Choć po wyjsciu powiedziała, ze jej się nei podobało ;-) We wtorek ma teatrzyk o małpce w przedszkolu, ten jej się pewnie spodoba.

reklama
Doxa, Nadia zjada z płatkami sniadaniowymi max 200 ml mleka, czasami je ser zółty. Absolutnie nie zjada żadnych jogurtów i serków. Soków nie wiele pije ,ale o stanio przezuciła się na zieloną herbatkę . je owoce, ale nie kilogramami. słodycze też mocno jej nie interesują. do diety ma włączony tran. Ale wszystko bym zrobiła,żeby w końcu kaszel jej minąl.:tak:

MIkołajkowi worka prezentów ,zdrówka i wszystkiego naj :-)

Do góry