reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!
Sylus, Drzewko pojechała do Karwii. Mam nadzieję,że wszystkie powracacie wypoczęte , opalone i usmiechnięte.:-)

ja wczoraj grillowalamu koleżanki.I chyba pierwszy raz to ja piłam a mój małżonek nie :-D dobrze,że moje prawko leży od 17 lat nienaruszone :-D

Moje dziecko majuz pierwszą rzecz zakupioną do przedszkola- farby.Wypatrzyła dziś w auchanie na okrągłej palecie,o takich marzyła :-) I w ogóle ostatniomam wrażenie,że niesamowicie dojrzała.dziś siedząc na ławce powiedziała- idę zapoznać się z dziewczynką i poszła :szok:

reklama
witajcie

magdusiek juz wiem co czułaś po meczu portugalii :-( zasnąć nie mogłam po tym jak nasi bracia zza wschodniej granicy rozgromili moich faworytów :-(

zośka spi, tymek u dziadków na weekend, a ja wstałam sniadanko przygotowac mężowi (zwykle to on przygotowuje w soboty i niedziele), ale jakoś tak kaweczkę sobie strzelilam i zasiadłam przy kompie zupełnie przypadkiem :-D

syla zazdroszczę!

to ide to sniadanie robić. bo juz małzon nawet wstał

Dzień dobry!
Efunia ja też dzisiaj wyjątkowo pierwsza wstałam, zazwyczaj w weekendy odsypiam za cały tydzień, a mąż wstaje.

Kasiek no proszę jak Nadulka wydoroślała! Super! No i farbek gratuluję!

Syla ale Ci dobrze! Wypoczywaj kobieto, należy Ci się!!

Magdusiek a co za zakupki drobne poczyniłaś?

Witajcie,

dzięki, dzięki,

ojoj to już pierwsze zakupy do przedszkola się zaczynają?:-)

Wróciliśmy z plaży, faceci zabierają dzieciaczki i idą z nimi na plac zabaw a my w spokoju planujemy obejżeć Ladies...od przyjazdu tak się zbieramy :tak:

Witam!

Doxa,masz racje dzieci rosną...któregos dnia Nadia włożyła piłkę pod bluzkę i stwierdziła " zobacz mam dzidziusia w brzuszku " :-D:szok: ( kiedys mówiłysmy o uswiadamianiu ;-))

Oj Syla zazdroszczę! :-)

Kasiek dobre, uśmiałam się :-) Mój Oli jeszcze nieuświadomiony, chociaż może się mylę, odcinek Krecika z rodzeniem oglądał :-) Ale tak w realu jakoś nie było okazji - żadna ciężarna się nie trafiła ;-)

halo,
ach jak miło. mieliśmy gości. już dawno nie siedziałam tak długo przy stole, przy jedzonku i fajnych rozmowach do poźnych godzin nocnych.
nawet katar, który wykańcza mnie od kilku dni nie był w stanie zepsuć mi humoru.

Co do uświadamiania- to M. nigdy nie zapytał skąd się Jego brat wziął w maminym brzuszku. po prostu to przyjął i już. u nas za to dużo na około ciężarnch.

Magdusiek egzaminy ok. Wyniki dopiero 28 sierpnia i nie mam też żadnych przeczuć, bo to idzie na tzw szablony ( jak napisałaś za mało to źle i jak za dużo to też źle). Możesz napisać, że np przed zabiegirm włączasz lampkę bezcieniową, a w szablonie tego nie ma i już jest źle. Czekam więc do sierpnia. Na razie mam kosmetologowstręt-pochowałam wszystkie książki.:-D

jutro zaczyna się u nas wymiana grzejników. czeka nas sajgon. w weekend malowanie, a potem mogę szykować łóżeczko i ciuszki.:-)

Syla a Ciebie w którą stronę Ustki wywiało tzn po stronie Gdańska czy Szczecina ?

Natalia uświadomiona w pełni, od dawna ogląda swój film z narodzin, wie doskonale co i jak/
Syla - na lejdis szkoda czasu, serio. Kamil mi nie wierzył, obejrzał kilka dni temu i przyznał mi rację. Jak dla mnie ładna Różczka i Dereszowska, ale to żadne odkrycie. Więckwieicz fajny jak zwykle i tyle. Ale tak o jest jak scenariusz pisza osoby, które się na tym nei znają....

Doxa - a zakupy takie w sumei żadne, trzy bluzki, bo coś mi garderoba opustoszała, dziś spakowałam pełne pudło z piotra i pawła.

reklama
Magduś, muszę Ci powiedzieć, że mi się podobało, parę razy popłakałyśmy się ze śmiechu, wiesz ja nie z branży więc może tak na chłodno to inaczej:tak:Końcówka do bani ale cała reszta mnie ubawiła:cool2:

Lindsay, my odpoczywamy pod samą Ustką...

Doxa, a Ty w tygodniu nadal szkolenia?

Kasiu, no no, Nadusia to już panna

Do góry