reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Owszem, Kamil kibicował NIemcom, on w ogóle ma dziwne sympatie.... sushi było dośc, jeszcze na dziś zostało ;-) Ja jestem jeszcze za Chorwacją i Włochami, reszta faworytów odpadła :-(

reklama
Drzewko - przestań, ja się chyba potnę, moje druzyny jedna po drugiej jada do domu, a K. górą. Zaraz pacnę jakimś talerzem albo [pojade na resztę meczy do Łodzi.

dzięki Magdusiek! i nic się nie bój, Włosi nie zawiodą!
Kasiek74 - na Weroniki plecach: "daddy loves me", gdzie love w formie serducha ;-)

Dzień dobry!
Oj to się porobiło z tymi meczami. Ja nie jestem fanką piłki nożnej, ale byłam pewna że Chorwacja wygra, do tej pory tak dobrze jej szło!!

Drzewko udanego urlopu! Wypoczywaj i wracaj pełna sił!

Witajcie,

Zdrówka Wszystkim chorowitkom, mam nadzieję że szybko minie.
Nas wywiało, jak co roku, niedaleko Ustki. Pogoda nie jest zła, taka w kratkę, ale do łażenia po plaży super, nawet już się poopalaliśmy:-), teraz wyszło słonko i lecimy na spacerek. Akurat dziś padało rano więc czekaliśmy na przejaśnienia.

a gdzie Drzewko wyjechało? Może niedaleko nas?
buziaki

Syluś, nie pamiętam, Karwia?

My dzis bardzo intensywny dzień, dopiero usiadłam. Natalia rano miała zajęcia w przedszkolu, a później ja spotkałam się z koleżanką, a N.bawiła się z nowym kumplem - Jeremiaszem, początkowo nie chciała się z nim przywitać, następnie zwiedzili trzy place zabaw, polatali po parku, a później poszła do niego na pomidorówkę ;-)
A później mnie wywiało na szybki shopping i matko, ale jestem zmęczona ;-)

reklama
no to ładnie:tak:
my wróciliśmy z Rowów, na ogródku upajaliśmy się resztkami słoneczka przy piwku, teraz podzieliliśmy się na 2 grupy, kobiety kontra faceci :tak:. My robimy pizzę na wieczór...no tak to prawie już wieczór, faceci leczo na jutro, trochę sobie podkręcaliśmy palniki, żeby spowolnić drugą grupę...jak dzieci, jak dzieci:-D. Później spacerek nad morzem, jak ja to lubię:tak:
Anna, zazdroszczę Ci tego morza, oj i to jak, tutaj mogłabym się przeprowadzić!

Do góry