reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Vertigo, nie chciałam Cię martwić,ale wiedziałam ,że Twoja flaga na samochodziku na niewiele sie zda ;-) jak sukieneczki ?
:-( cudne! ta w krateczke przepiekna! a ta pasiasta strasznie farbuje i jak ja dzis mokra wieszalam to zauwazylam jasniejsze miejsca - mam nadzieje, ze nie puscila farba i jak wyschnie bedzie ok. a Nadka? podobalo sie?
dodam, ze moja bluzunia w rozmiarze M jak szyta na miare
PS: pisaki to strzal w dziesiatke!
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Dopiero co wstałam :-) Dobrze mi! Ale pranie już zdążyłam nastawić i wypić kawkę zrobioną przez męża rano (co prawda wystygła, ale i tak była dobra!!).
Kasiek, Vertigo o jakich pisakach mówicie?
Vertigo a ślub jakiejś bliskiej osoby? Może można zapytać co by chcieli dostać?
Dopiero co wstałam :-) Dobrze mi! Ale pranie już zdążyłam nastawić i wypić kawkę zrobioną przez męża rano (co prawda wystygła, ale i tak była dobra!!).
Kasiek, Vertigo o jakich pisakach mówicie?
Vertigo a ślub jakiejś bliskiej osoby? Może można zapytać co by chcieli dostać?
reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Doxa, Tosia dostala taki prezent od Kasi.
slub Kuby siostry, na dodatek Kuba swiadkuje. zapytac nie mozna, bo a) tak malo konkretnych ludzi ze swieca szukac i oni sami nie wiedza co chca b) moim zdaniem prezent to prezent, a nie realizacja zamowienia
slub Kuby siostry, na dodatek Kuba swiadkuje. zapytac nie mozna, bo a) tak malo konkretnych ludzi ze swieca szukac i oni sami nie wiedza co chca b) moim zdaniem prezent to prezent, a nie realizacja zamowienia