reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Kasiu - chyba wiem o czym piszesz, miałam taką "koleżankę" - zawsze miła gdy robiłam czystki w szafie kosmetykach :-)

reklama
Magduś, bardziej mi przykro,bo chodzi o pracę. Teraz dopiero widzę jak mocno mnie wykorzystywała,wzcesniej myślałam,że to pomoc koleżeńska ....ale okazała sięprzez kilka lat bardzo jednostronna.:-(

Vertigo, nie chciałam Cię martwić,ale wiedziałam ,że Twoja flaga na samochodziku na niewiele sie zda ;-) jak sukieneczki ?

:-( cudne! ta w krateczke przepiekna! a ta pasiasta strasznie farbuje i jak ja dzis mokra wieszalam to zauwazylam jasniejsze miejsca - mam nadzieje, ze nie puscila farba i jak wyschnie bedzie ok. a Nadka? podobalo sie?
dodam, ze moja bluzunia w rozmiarze M jak szyta na miare :-D

PS: pisaki to strzal w dziesiatke! :tak:

Nadia dziś miała na sobie ta w paski i zaraz idę ją prać. Żałuję,że nie wzięlam tej w kratkę. Cieszę się,że pisaki przypadły do gustu .:-)

Dzień dobry
Chyba wczoraj wszyscy poszli spać po meczu...
Życzymy miłego dnia, my spadamy.
Chyba upał się zapowiada.

witam,

kasiek, daj znac jak pasiaki!

bylismy wczoraj na budowie - jest juz garaz i parter. widac postepy :-D
qrcze szukam pomyslu na prezent na slub i sukienke na wesele - pls o pomoc!

u nas upal... znowu...

Dzień dobry!
Dopiero co wstałam :-) Dobrze mi! Ale pranie już zdążyłam nastawić i wypić kawkę zrobioną przez męża rano (co prawda wystygła, ale i tak była dobra!!).

Kasiek, Vertigo o jakich pisakach mówicie?

Vertigo a ślub jakiejś bliskiej osoby? Może można zapytać co by chcieli dostać?

Efunia z dopajaniem trzeba indywidualnie, jak ze wszystkim z resztą :-). Jeśli widzisz, że pierś Zosi wystarcza, to wcale nie musisz na siłę dopajać. Intuicja matki oraz obserwacja dziecka najlepsze!

Kasiek gratulacje dla Nadulki za umiejętności społeczne!! Ach jak cieszą takie kolejne kroki w rozwoju dziecka!

reklama
Doxa, Tosia dostala taki prezent od Kasi.

slub Kuby siostry, na dodatek Kuba swiadkuje. zapytac nie mozna, bo a) tak malo konkretnych ludzi ze swieca szukac i oni sami nie wiedza co chca b) moim zdaniem prezent to prezent, a nie realizacja zamowienia

Do góry