reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Drzewko,współczuję Weronice ,bidula.
Magdusiek, nie zazdroszczę...ale wiesz,ONI zawsze mają rację ;-)

a moje dziecko uspołecznia się dalej,dziś kupiłam jej kredy i zaprosiła pięknie dzieci do wspólnego malowania na chodniku.:-)

reklama
A u mmie przeszla burza, ale padalo i slonce swiecilo.
Nas uczulenie omija bo moj syneczek ma w nosie truskawki, dla niego tylko winogrona i jablka no i brzoskwinie sa ok, za niedlugo maliny wiec prosto z krzaka bedzie zajadal.
Anna a co to jest co z zabkami bedzie mial robione Mikolaj? Jak on to w ogole przyjmuje, nie boi sie dentysty?
Magdusiek ci faceci, moj mnie czasami tez wkurza i najgorsze ze to ja najgorsza jestem. Rozumiem ze moze byc zmeczony, ale przeciez tez powinien spedzic juz ten wolny czas sam na sam i oddac sie w 100% dziecku niz siedziec przed kompem tymbardziej ze powinien miec go po dziurki w nosie po calym dniu pracy.
W galeryjce piekne dzieciaki bez wyjatku, jak one szybko rosna. Drzewko Filip bardzo podobny do Weroniki:tak:

Magdusiek N.nie spała o 23 ????

Kasiek74 a widzisz jak Nadia poszła do ludzi to teraz Jej nie utrzymasz :-D

anna dlaczego robicie impregnację ząbków ? tak na wszelki wypadek czy ma już jakies dziurki ?

Wkleiłam zdjęcia,żeby nie być gołosłowną, że dziecko do ludzi ciągnie.Są mało wyrażne,bo z komórki.
Lindsay,masz rację :tak: teraz woli dzieci i w nosie ma jak nawołuję do domku.:tak:

Byliśmy dziś ze szkolnymi dzieciakaminaimprezie zorgnizowanej przez gimnazjumi były też przedszkolaki z najmłodszej grupy .rany,ale były malusie i takie zagubione .Żal mi ich było. Miałyśmy wrażenie ,że nie wiedzą po co przyszły w taki tłum .:baffled:

kasiek, no widzisz - z tym przedszkolem to zawsze jest cos za cos :baffled:

dzieki za pomysly prezentowe - bedzie praktycznie i niepraktycznie jednoczesnie ;-) sponsorujemy auto i kupujemy zegarki. wiec teraz musze poszukac tych zegarkow :angry:

u mnie nadal upal, ale chyba bedzie zmiana pogody, bo Toska dzis spi i spi. jeszcze jak Kuba wychodzil to spala!

kusi mnie zrobic z siebie blondynke. pierwszy raz w zyciu! oj Doxa by sie przydala! kasiek tak zachwalala jej 'wlasciwosci kolorystyczne'...

lindsay i tusiekn impregnacja to jest malowanie ząbków takim preparatem zabezpieczającym i niszczącym próchnicę na tych zębach które są już zaatakowane. Niestety zęby po tym zabiegu są czarne i trzeba to powtarzać co 3 miesiące 5 zabiegów co 2 dni. Mikołaj ma już 6 zębów zaatakowanych z czego 1 z pląbą a drugi do zrobienia. Syncio dobrze znosi dentystę tylko ma trochę niemiłe wspomienia po ostatniej serii bo zaraził się aftami ( tym razem mocno bo tydzień leczyliśmy i nic nie jadł). Niestety jak ktoś nie wie dlaczego zabki są czarne to zarzuca mi że nie dbam o zęby dziecka - no własnie my dbamy o te zęby bo i myjemy i chodzimy do dentysty - a cóż poradzę na to że on ma takie słabe mleczaki. :-(
A ja dzisiaj o 12 poznam wyniki naboru do przedszkola - jestem baaaaardzzo ciekawa.

Dziecko chce bajkę o Bazu Astralu - czyli Toy Story - do znikam

Dzień dobry
Lindsay - no nie spała... a najlepsze jest to, ze poxniej K. idzie spać, a ja mam się z nią bujać... taką rozbawioną itd.
Vertigo - a te zegarki jakie mają być?
Kasiu - a tak się martwiłas o Nadię ;-)

reklama
Dzien dobry...

przypomnialyscie mi o oceanarium... taka wlasnie pamietalam, ze mamy sie gdzies wybrac, ale nie moglam sobie przypomniec dokad... ;-)

Lindsay, z ta bajka o bazu astralu to mi sie smiac chce... jak jakies pol roku temu moje dziecko zapragnelo cos co brzmialo mniej wiecej "majtyciangu"... i plakal biedny, ze on majtyciangu chce i tylko majtyciangu, a ja z nim, ze ja mu wszystkie majty na swiecie, tylko zebym wiedziala o co chodzi... temat zniknal...
z tydzien temu Krysian widzi reklame ze zwierzatkami w telewizji i krzyczy "majtyciangu, majtyciangu", ale slysze, ze cos mu nie pasuje, lece jak glupia z kuchni zeby te majty zobaczyc i co widze... polska wersje
"In the jungle,
the mighty jungle
The lion sleeps tonight"
...zaniemowilam... :-D
a jak byl malutki, puszczalam mu to z you tube w wersji z hipciem

Do góry