reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hej
o rany czuję się jak zmora.
zofia dziś w nocy nie spała ze dwie godziny. nie wiem czemu. chyba ta raczka ją boli, bo budzi sie z płaczem...
a tymek zerwał sie o 5 zwarty i gotowy do zabawy.

a za oknem nędznie na dodatek... nic to położę się w dzien jak dzieci zasną ( o ile zasną) i podeśpię odrobinkę ;-)

reklama
dzień dobry,

słońce świeci jest dobrze. jutro weekend- też dobrze.:-)

Efunia no ja mam nadzieję, że drugie dziecko też będzie spokojne. Tyle tylko,że M. do jakiś 2 tygodni temu też był dzieckiem z łatwą instrukcją obsługi.:-)
Wczoraj z moim M. doszliśmy do wniosku, że Jemu się tak najczęściej włącza jak coś się kończy ( podwórko, bajka itp) czasami jeszcze zmęczenie.
Wczoraj wypoczęłam to już mi dziś lepiej mimo, że planów na dzisiaj brak.

Zaraz zjem śniadanko i już całkiem będzie ok.

Doxa po buncie dwulatka potem jest 5 latka, 7 latka , a potem nastolatka i tak trwa do 35 -tki:-D:-Da u facetów szczególnie.:-D

Dzień dobry!
U nas brzydka pogoda, mieliśmy wyjechać na 1-1,5 dnia, ale chyba przełożymy to na inny weekend z ładniejszą pogodą.

Lindsay trochę optymizmu! Wystarczy, że Maciuś przechodzi dość mocno bunt 2 latka i na tym niech zakończy :-)

Efunia odeśpisz! Będzie dobrze!

Dzien dobry,
Ja po sniadaniu, ale na kawe przychodzi mama wiec czekam jeszcze.
Drzewko mam nadzieje, ze z Filipkiem jest dobrze i nie ma goraczki.
Efunia koniecznie musisz sie zdrzemnac.
My wczoraj cala rodzinka zasnelismy po obiedzie i dluugo spalismy, jej jak mi dobrze bylo.

Dzień dobry
Ja wczoraj miałam chwilę zastanowienia czy nie skoczyć gdzieś z NAtalią, bo Kamil chyba ma sporo zajęć i z naszych planów nici. Ale póki co skończyło się na Straówce ;-)
POgoda faktcznie jakoś nie sprzyja choć Syla pojechała na Mazury ;-)

Magdusiek nie wiesz czy w Domotece lub tych pobocznych sklepach dostanę ceramikę z Bolesławca? Rzuciło Ci się w oczy czy nie?

Nie widziałam tam bolesławca, wiem, ze sklep jest w centrum.... nie pamiętam czy to jest Wolska czy jakas inna, ale zaraz za rondem ONZ w stronę Woli. Ja mam ajkeis bolesławce u rodziców, do oddania, jak masz ochotę to zapraszam.

reklama
hihi, Natalia sobie zorganizowała zabawę, ustawiła lalki LP w koło, pośrodku jedną, śpiewa różyczke i wymeinia je po kolei....

Do góry