reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzień dobry!

Efunia może to przesilenie wiosenne? A poza tym, przecież Ty jeszcze w połogu jesteś! Nie wymagaj od siebie za dużo!!

Teddy i słusznie, nie ma co czytać o nowościach! Pytałam się wcześniej, czy Wy już mieszkacie w nowym domu?
A co do butów, Geoxy niestety tylko u Tusiekn sa tańsze, a szkoda że u nas nie ... :-(

No właśnie, co do prezentów, to jakoś nie mam pomysłu! Hulajnogę Oli ma od "gwiazdki" ... Teddy a jaki masz drugi prezent dla Prezesa?

reklama
witam,

moja cierpliwość od wczoraj -100 na skali do 50 :wściekła/y: Moje dziecko miało wczoraj taki wyż, że wrrrr. Rano kontynuacja.
Bajeczka puszczona, a ja muszę zjeść normalnie śniadanie. Dzisiaj będziemy Go próbować kłaść w Jego pokoju do samodzielnego usypiania. Zobaczymy co z tego będzie.

Co do Geoxów to też myślę, że tylko u mnie są takie tanie:-) ( U Lindsay -Doxa ;-):-)) Sklep zszedł chyba z marży, żeby był obrót. Tak myślę. Nawet jak sprawdzałam na internecie to droższe.
Największy wybór dla dziewczynek :-)

A Bartki myślę, że mimo wszystko trochę przeginają z ceną. Tak samo jak wypromowanie, że super zdrowe i zalecane przez ortopedów. To tak jak z wodą żywiec, którą uwielbiam i atestami instytutu matki i dziecka:-).

Lindsay kochana, przepraszam najmocniej!!! Obiecuję poprawę!

A co z Maciulkiem, jak objawia się "bunt 2-latka"?

nie Doxa, jeszcze nie mieszkamy, przenosily sie w sierpniu, ale juz zaczynamy zwozic po trochu rzeczy...
...przepraszam, przeoczylam pytanie... :-)

a na prezent kupilam klawiature Comfy... w sumie sama wpadla mi "w rece" w idealnym momencie, a tak sie wkurzalam na subskrypcje ze sklepow internetowych... :-D

a buty u nas tez bywaja tansze lub w podobnych cenach, w Factory na przyklad...

No dobra, Teddy wybaczam ;-) Może jakieś fotki z nowego domku byś wrzuciła?
A w Factory, a i owszem butki są tańsze, ale z rozmiarówką cieniutko ...

...a bo tam trzeba trafi(a)c, w koncu to outlet... ale nam sie pare razy udalo...

fotki wrzuce, jak posiagam folie i posprzatam conieco, a to w dlugi weekend, bo jeszcze musze pare poprawek na scianach zrobic...

Doxa wybaczam, wybaczam:-D;-)

Bunt- kładzenie się na podłogę, wywijanie się w "S", płacz i wsadzanie do więzienie bo jesteś głupi ( wczoraj nawe byłam zabroniona czyli przejechana bronami:-D). Wczoraj było apogeum, bo z 2 godziny tańców na podłodze. Normalnie daje radę i jakoś odwracam Jego uwagę, ale wczoraj oboje byliśmy zmęczeni i się zaczęło.

U mnie Teddy te buty w najdroższym miejscu w Koszalinie stąd te moje zdziwienie, że najtańsze:-)

Lindsay no to współczuję! Szczerze! U nas nic takiego się nie dzieje, nawet nie wiedziałam jaka szczęściara ze mnie! A dzisiaj trochę lepiej już u Was?

Dzien dobry,
Ja juz tez sobie kawke strzelilam.
Lindsay przejdzie Maciusiowi, tylko ta cierpliwosc! Powinni byc jakies akumulatorki z cierpliwoscia zeby w razie potrzeby doladowac;-) U nas dawno temu pisalam jak byl bunt to walenie glowa i to dopiero strach. Ale przeszlo....
Doxa kurcze nie znam Cie, ale wydaje mi sie, ze Ty taka jestes "poukladana" i dokladna, tak?
Efunia mowisz, ze od rana Tymek szaleje to o ktorej on wstal, ze Ty juz posta przed 7 pisalas?

reklama
Doxa u nas też nie było i zawsze patrzyłam na innych wielkimi oczami.
Niestety muszę stwierdzić, że u nas się to zbiegło z częstszym wychodzeniem w miejsca publiczne.
Dzisiaj trochę lepiej- na razie:-)

Do góry