reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzien dobry... :-)

my sandalkow jeszcze nie mamy, ale chyba mu kupie takie jak rok temu z baren shuhe, jesli bedzie rozmiar...
na razie pogina w adidasach i bardzo mu sie podoba wiazanie sznurowek (przez nas rzecz jasna)...

no i moje dziecko niestety zaliczylo wczoraj pierwsze przeklenstwo...
skonczyl myc zeby, lezy, patrzy na mnie, na Kamila (my ogladalismy wiadomosci) i nagle "k*** jasna", i drugi raz, i trzeci... zignorowalismy, nawet nie spojrzelismy na niego choc nas wrylo, wiec wiecej nie probowal...
ale wiem skad przyniosl, u nas plac dla dzieci sasiaduje z boiskiem, gdzie czesto mlodziez sobie nie oszczedza... mam nadzieje, ze to jednorazowe bylo...

reklama
Dzień dobry!

Widzę, że Teddy podtrzymuje swój poranny nawyk, dobrze, dobrze :tak:
U nas jeszcze przekleństw nie ma, pewnie tylko dla tego, że Oli nie chadza do osiedlowych piaskownic, tylko swojej za domem. No i szczęśliwie nie często mam okazję obserwować mamuśki / babcie/ dziadków itp. tak jak Wy, ale mi dobrze :-)

Kasiek współczuję straty tak wyjątkowej osoby!

Tusiekn to Natek też rozpoznaje marki? Tak, koniecznie muszą się z Olim spotkać, najlepiej na duuużym parkingu :-) Nie ma to jak wymiana wiedzy i doświadczeń;-)

Lindsay i jak firmy sandałki kupiłaś? Fajnie Ci, że Geoxy masz tańsze od Bartków, oni mają super buty, Oli od wiosny biega w ich adidaskach, są naprawdę extra. Ja też muszę mu kupić sandałki i jakieś tenisówki na teraz. W zeszłym roku sandałki miał z ecco i dobrze się sprawdziły, zobaczymy co uda się kupić w tym roku.

witam :-)

dzieci mi zasnęły. jedno ukołysane kołysankami, drugie odkurzaczem :-D

my mamy dwie pary sandałków. jedne kupiłam na allegro, skorzane CZERWONE! - co nie jest bez znaczenia, drugie adidasa, tymek w nich po domu śmiga głównie... a wczoraj odkryłam firmowy sklep lemigo u nas i nabyliśmy tam eleganckie trampki za całe 10zł :-) w sam raz do piaskownicy.

lindsay zagaduje cie na gg, a ty mi uciekasz! odezwij sie kobieto. nie bądź taka płocha :-)

słonko dzis, ale chłodno. ostatni ogrodnik dzisiaj a jutro zimna zośka, no i chyba juz lato będzie po tym co?

tymek nie przeklina. aczkolwiek ostatnio wypalił w samochodzie "jedź dziadu, jedź!" i już ja dobrze wiem czyja to sprawka....

a jego głowne zainteresowanie to wjazd do bramki i zamykanie szlabanów. bramką i szlabanem moze być kazda rzecz... oraz parkowanie. od rana wskakuje na hulajnoge lub samochodzik aby pokonac 2 metry dzielące jego pokoj od naszej sypialni po czym wjeżdza do bramki i parkuje... sama jazda ani pojazdy nie sa dla niego tak fascynujące jak wjazd do bramki, zamknięcie szlabanu oraz parkowanie :-)

Dzien dobry,
U mnie niby cieplo niby zimno, dziecko mi zasnelo i mam luz.
Teddy to sie pewnie u was rozpoczelo przeklinanie, przygotuj sie na wiazanke innych slow;-) Szczesliwie mam nadzieje, ze my mamy juz to za soba.
Efunia my tez mamy trampki z lemigo do piasku:-) tylko jak dluzej pochodzi to stopka starsznie spocona, poki co smigamy w nike.
Lindsay a jaki rozmiar nosi Macius, ze nie mozecie dostac? U nas najbardziej chodliwy to 25,26 ale nie bedzie tak zle z sandalami, natomiast mam wrazenie ze te nizsze rozm. 21-23 to sie uginaja polki od nich.
Doxa tak u nas marki samochodow tez sa rozpoznawane, tylko Natek nie pyta nikogo jakim jezdzi;-)

halo,

U nas chłodno choć słonecznie. Byłam na pobraniu krwi i czuję, że siły ze mnie ściągnęli:-)

Doxa kupiliśmy właśnie Geox'y za 125 zł, a Bartki u nas od 130 wzwyż. Nie pamiętam Ecco, ale też niektóre modele były tańsze niż Bartek. Ja bardzo lubię Geoxy, ale zawsze miałam opory ze względu na cenę.

Efunia nie mam ikonki GG i nie wiem jak ktoś mnie wzywa:-) Muszę naprawić.

U nas z dnia na dzień bunt dwulatka coraz mocniejszy. Byle tylko cierpliwość mieć to będzie ok.:-);-)

Tusiekn my potrzebowaliśmy 24 ( zależy od firmy i modelu). Tylko naprawdę jest wszystko bardzo przebrane i panie mówią, że już nie będą zamawiać sandałków. U mnie sklepów z obuwiem dziecięcym jest 3 więc sama widzisz, że nie mam co skakać za bardzo.

Padam na pysk! Chylę czoła przed matkami większej ilości dzieci :-D Moze to dlatego ze dzis pierwszy dzien sami jestesmy, ale jestem styrana... Normalnie nie mam czasu załadowac taki zapierdziel. A dodam, ze Zofia wciąz i nadal niemalże cały czas śpi.... Za to staram sie Tymkowi poświęcac więcej czasu = cały moj czas. Teraz mam chwilkę bo włączyłam mu Clifforda i juz czuje sie jak wyrodna matka...
Dobrze ze nie bedzie trzeciego dziecka...

Lindsay, pojawiasz sie i znikasz na GG. Moze ktoś ci skradł numer ;-)

My chodziliśmy dotąd w Bartkach oraz Pumkach, ale teraz na wyjścia sandałki... A do piachu te trampki sa idealne!

Witam!
Temat butów króluje,My już mamy i trampki i sandałki i adidaski działkowe.
U nas geoxy,ani ecco nie schodzą poniżej 180 zł , a w górę to i owszem .

Efunia, no ale na BB miałaś minutkę ! Chwali się ! :tak:

Chyba się na nowo uzależniam :-D

Tymek od bladego świtu gna na hulajnodze, Zośka właśnie zasnęła, a ja zaraz kaweczkę sobie strzelę, bo znow jakaś niewyspana jestem. Nie wiem czemu skoro wstaję w nocy praktycznie raz i to na 20 minut...

reklama
dzien dobry... ;-)

...tez se strzelam kaweczke...

Doxa, teraz juz nic nie stoi na przeszkodzie, zebym sobie co dzien wpadala na BB... wczesniej ten czas ktory przeznaczalam na net spedzalam na wszelkiej masci poradach remontowo-budowlano-wnetrzarskich, a teraz juz nie ma po co, a nowosci wole nie czytac, bo jeszcze sie zaczne wkurzac, ze tyle rzeczy moglam zrobic inaczej... a po co mi to.. ;-)

mam drugi prezent na dzien dziecka dla syna (hulajnoge dostal jako pierwszy) i znow mnie korci, zeby mu dac juz... no ale musialabym kupowac trzeci... ja to nie potrafie trzymac prezentow w tajemnicy, Kamilowi tez zawsze daje przed... :-D

ja przypuszczam dlaczego cena Bartkow moze byc rowna badz wyzsza niz ecco czy geoxow. Bartek ma produkcje w Polsce (jeszcze niedawno mial), a tamte firmy zapewne juz w Chinach.

Do góry