reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

dzień dobry,
ja na chwilkę się przywitać.
Jesteśmy po superowym weselu, Zuzia spisała się znakomicie! Była gwiazdą wesela. Non stop ktos robił jej zdjęcia. ;-) Pięknie było. I długi spacerek nad zalewem w niedzielę do południa. Bosko! :tak:

fotki wkleiłam (nie sugerujcie się datą 01/01/2006 ;-) )

reklama
witam - ale Zosia śliczna i Zuzia taka piekna panna w tej sukni - no cud miód

a ja dzisiaj byłam w pracy i załamana jestem . Przez te reformy edukacji - nie mam szans na nauczanie w I - III w tej szkole w której pracowałam bo redukcja etatów.
No i będę musiała szukać pracy. A szkoda gadać. :-(

Dzień dobry
Anna - jak przykro to czytać.... ale wierzę, ze znajdziesz jeszcze lepszą pracę :-)
Mała - fajnie, ze się dobrze bawiliście.

dzień dobry :)
ja dzis sporo czasu na forum spędziłam. jak za dawnych lat :tak: czytałam wątek o karmieniu. zofia z anioła którym była jeszcze wczoraj zmieniła sie w ssaka pospolitego i zamiast grzecznie zasnąć po opędzlowaniu żarełka z cycka, to podje troszeczkę, zaśnie i ani mysli sie obudzić. budzi się za jakies 15 minut i szuka cycocha. oczywiście daje się oszukac smokiem, ale on jej wypada co chwila... pamietacie to jeszcze? :-D

jak poczytałam te nasze wypowiedzi sprzed dwoch lat to od razu mi sie raźniej zrobiło na duszy.

anno przykro czytac takie rzeczy. ale nie martw sie na zapas, na pewno znajdziesz nowa pracę! moze będzie nawet lepiej?

Dzień Dobry, Efunia Malutka śliczna! Jeszcze raz gratuluję! Anna_ nic się nie martw będzie dobrze, ja tez trochę się rozglądam za nowa pracą już mam dość tych tłumaczeń. Będziemy szukać razem :tak:
A ja zostałam dzisiaj znowu matką - tym razem chrzestną ;-)pięknie było.
pozdrawiam wszystkich:-)

tak, ale w złotych tarasach. jakiś francuski chyba sklep, sukienka przepiękna była, prosta w leciutkie paseczki super, butki geox (kurcze też kupiłam Weronice ale adidasy :szok:) płaszczyk z Zary, kapelusz biały z rondem i te piękne czarne oczy :tak:Sam chrzest był w cerkwi na Pradze - i znowu fruwałam nad ziemią. No pięknie było!

To faktycznie super!
Natalia tez ma jedne geoxy, super są, chodzi w nich od jesieni, wciąż jedne z ulubionych butów, zresztą widziałas jak je wkładała.

Witam!
Mała,ale Zuzia piękniutka. :tak: no,mama też całkiem niczego sobie :-)

Drzewko, chrzest musiał byc"inny" ,może choć jedna malutka foteczka:tak:

my dzis na wieczornych zakuach,szukaliśmy trampek,ale nic ciekawego nie było Kupiłismy za to sandały -26 .

reklama
My dziś kupiłyśmy tenisowki, za całe 22 zeta. Takie akurat do piachu i na plac zabaw na drabinki. Moje dziecko wchodzi wszędzie, łącznie z chodzeniem po sznurkach stanowiących dach.... bez komentarza :-)

Do góry