reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Aaaa, jaką ja płytę znalazłam!!!
Mateo Pospieszalski Projekt

najlepsze, ze dopiero co Marek miał komunię... pamiętam jakąs taka rozmowę, a teraz gra na saksofonach i innych, ja pikolę...

Mnie po głowie dziś chodzi "Kilku kumpli weź..." wstyd??

reklama
no właśnie Magdusiek, chciałam cię zapytać jakie to były ale jak zobaczyłam nazwę to se przypomniałam, są strasznie kiczowate bo się błyszczą i świecą przy chodzeniu. Ale mamy od kilku dni i też nie zdejmuje z nóg. Szkoda tylko że trochę więcej niż 22 zeta kosztują :crazy:
Kasiek74 zobaczymy co się da zrobić ;-)
Dziewczyny jutro mam szczepić Weronikę przeciwko kleszczowemu zapaleniu mózgu, czy wy też szczepicie? :crazy::crazy: (Weronika siedzi ze mną i koniecznie chce wklejać tę buźkę):-D:laugh2:

Dzien dobry,
Dzisiaj wczesniej wstalismy to nie musze sie nigdzie spieszyc i zagladam co u was.
Mala Zuzia jest rewelacyjna, ta moja synowa:-) A ty kochana wygladasz na mloda kobietke, po prostu jestescie sliczne.
Efunia jaka masz fajna Zosie, zdjecie noworodka a wyglada na starsza, moze dlatego ze nie byla wymeczona przez porod, jeszcze raz gratuluje.
Anna to jeszcze ja dolacze do grona szukajacych;-) Bedzie dobrze.
aaa... jak u waszych dzieci z sikaniem na spacerach? moj Natek podlewa drzewa ze hej, wczoraj chociaz juz bylismy przy domku to on chcial sisi na polu i zdziwilam sie bo sikania nie bylo konca. i niewatpliwie atrakcja jest sikanie w marketach, pozniej mycie i suszenie rak. Strasznie szybko mi dziecko uroslo;-)

Witam!

Mam dzis pochmurny dzien :angry: aż się gotuję ! powód? w zasadzie żaden ,ot tak sobie .

Tusiekn,Nadia juz przeszła przez zachwyt sikania po obcych ubikacjach,trawnikach,cmentarzach.Wołała wtedy,że sika jak pies. ale to było
jakieś 5 miechów temu .

U nas z sikaniem w innych mijscach normanie, tznjak jej sie chce to zrobi, jak jej się nie podoba mijsce to nie zrobi tylko przetrzyma aż dotrzemy do innego miejsca.

Kasiu - ja pochmurny miałam kilka dni temu, taki wiesz, bez kija nie podchodź ;-) Dziś mi dobrze choć leniwie.... ale Natalia zasnęła w samochodzie wracając z zajęć i korzystam z chwili dla siebie.

Kasiek po cmentarzach, dobre:-D u nas po ubikacjach innych to normalne w zasadzie, tylko na spacerach musi obowiazkowo pod drzewo a nie na trawe;-)
Ja tez mam lenia dzisiaj i to cholernego, chyba pogoda ma na to wplyw choc piekna, normalnie usypiam po dwoch juz kawach.

Teraz odpoczywam,Krzysiek pojechał z z Dawidem na angielski,zabrał też Nadię na lody. mati poszedł na dwór.Wszyscy pouciekali,żebym na nich nie warczała :-D

Tusiekn, no ,na cmentarzach- na Wszystkich świętych w zeszłym roku obsikała wszystkie groby. :tak:

Jak odplamić plamy od mlecza- Nadia zbierała z Niania kwiatki i cała biała część bluzy pozostaje w kropkach od soku z mlecza . wrrrrrrrrrr.

reklama
Do góry