reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Ale wiesz, z żoną czyu bez żony? Oj tam sen, olac spanie, po co spac,. szkoda życia. Ja zaraz idę książkę czytac, kończa mi się, przy okazji wizyty u dziadków zgarnęłam kilka z pólki i całkiem fajne.

Dzien dobry,
O wy nocne marki, Magdusiek podziwiam cie, ze tyle czytasz o tej porze, wstyd sie przyznac, ale nie pamietam kiedy przeczytalam cos oprocz gazety:zawstydzona/y: Jakos tak czas mi przecieka przez palce i zycie.
No a my bylismy na romantycznej kolacji z okazji rocznicy, pozniej w domu maz zrobil mi niespodzianke i jeszcze raz ladnie wszystko przygotowal i poraz kolejny uswiadomilam sobie, ze jakos przezyje kolejny rok z nim;-):-D
Piekna pogoda i wybieramy sie na spacer.

Tusiekn - zazdroszczę romantycznej kolacji i miłego wieczoru :-)
U nas wczoraj była koleżanka, a dziś jedziemy poznac osoboście pewna trzytygodniowa damę. POgoda faktycznie super, pewnie wpadniemy jeszcze na plac zabaw.
A z tymi książkami to też miałam taki okres, ze nie mogłam się skupić, ale od dłuższego czasu czytam faktycznie sporo.

reklama
Do góry