reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ale wiesz, z żoną czyu bez żony? Oj tam sen, olac spanie, po co spac,. szkoda życia. Ja zaraz idę książkę czytac, kończa mi się, przy okazji wizyty u dziadków zgarnęłam kilka z pólki i całkiem fajne.

Dzien dobry,
O wy nocne marki, Magdusiek podziwiam cie, ze tyle czytasz o tej porze, wstyd sie przyznac, ale nie pamietam kiedy przeczytalam cos oprocz gazety:zawstydzona/y: Jakos tak czas mi przecieka przez palce i zycie.
No a my bylismy na romantycznej kolacji z okazji rocznicy, pozniej w domu maz zrobil mi niespodzianke i jeszcze raz ladnie wszystko przygotowal i poraz kolejny uswiadomilam sobie, ze jakos przezyje kolejny rok z nim;-):-D
Piekna pogoda i wybieramy sie na spacer.

Tusiekn - zazdroszczę romantycznej kolacji i miłego wieczoru :-)
U nas wczoraj była koleżanka, a dziś jedziemy poznac osoboście pewna trzytygodniowa damę. POgoda faktycznie super, pewnie wpadniemy jeszcze na plac zabaw.
A z tymi książkami to też miałam taki okres, ze nie mogłam się skupić, ale od dłuższego czasu czytam faktycznie sporo.

reklama
Do góry