reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kasiu - niczego nie przeoczyłas, moja magisterka bez zmian, tzn szkła niby poszła mi na rękę, ale nie do końca, oficjalnie jak najbardziej tak, ale gdy przyszło co do czego niekoniecznie, a tak szczerze to mnie się chyba zachciało uczyć ;-) I myslę nad czymś co mnie interesuje, a przy okazji może i udałoby mi sie przepisac częśc przedmiotów. Albo czymś zupełnie innym? Za błędy sie płaci, najwyraźniej u mnie było coś za coś - więc za cenę napawionego kolana, fajnej choć bardzo absorbującej pracy i możlwiości zarobienia pieniędzy tak by móc nie wracac do pracy - mam absolutorium bez magistra. Szkoda że zmiany odbywały się w najgorętszym u mnie okresie (tzn 5 rok studiów i półtora kolejnego), ale trudno, czego nie przeskoczę nie będe płakała, nie? Mam żal do nich, ze tak długo mnei zwodzili,a o niektórych rzeczach wręcz nie informowali, ale litości, szczęśliwie nikt nie płaci mi i nie zatrudnia mnie na podstawie formalnego wykształcenia tylko realnego.
A planów nie precyzuję... tych studenckich. Bo np może wrócić do turystyki na zasadzie zawodu wyuczonego? A może zupełnie inaczej? I tak robie co robię i nie ma to nic wspolnego z żadnym kierunkeim mojego wykształcenia ;-)

reklama
A poza tym mam dziś bardzo pozytywny nastrój, mam świetną córkę, która poszła sobie spać, Mama Kamila wyszła dziś nareszcie ze szpitala, a ja mam wieczór dla siebie. Domowe spa?

o Efuni widzę,że już wiecie. leży jeszcze do jutra plackiem, ale cieszy się, że już po wszystkim :-)

a my mamy drugiego Synka:-):-):-)
sprawa rozwiązana będzie Miłosz Michał:-)

my też się bardzo cieszymy.:-) i ten ancymonek przynajmniej buzię nam pokazał, bo starszy to tylko siusiaka przez całą ciążę.:-D

reklama
Do góry