reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ale mi dzis dobrze bylo. Byłam na uzupełnianiu paznokci - półtorej godziny słodkiego nic nie robienia !:tak: Potem jescze jakis kosmetyk na dobry humor ! No i ta piekna wiosna za oknem !:-)

Oj, fakt, wiosna się zrobiła, otworzyłam sezon crocksów ;-)

Natalka śpi, dziś wracałysmy do domu i mowiła, że ona tu mieszka, z mamusią. O Tatusiu zapomniała, bidulka. Stanowczo Kamil za często wyjeżdża....

Ja dzisiaj niespodziewanie trafiłam do Arkadii, jakieś drobne zakupy oczywiście poczyniłam, ale chyba prawdziwe będę robić w czwartek, dzisiaj rozgrzewka ;-)

halo,

Tusiekn no to już się znamy :-)ale z 1,5 roku to jak nic mnie tu nie było:tak:

ja znowu mam dziwną porę do pisania, ale to jedyny czas w którym nie mam wyrzutów sumienia, że : 1) nie zajmuje się dzieckiem 2) nie zajmuje się mężem
3) powinnam posprzątać 4) itp
u nas dziś 20 stopni, a ja rano ubrałam się jak cebulka i potem robiło mi się słabo. głupol ze mnie. teraz zacznę już na maxa jeździć do mamy i chodzić na plaże. Akcja pod kryptonimem " inhalacje Macieja S" i hartować Go do przedszkola.
Dzisiaj znów odpuściliśmy zajęcia Yamahy czyli tzw tany tany z powodu suchego kaszlu :wściekła/y:ostatnio kaszel to norma i ciekawe czy to po prostu tak jest czy jakaś gówniana alergia.

Hej :-)

anno ja własnie zagladałam zeby zobaczyc czy ty wciąz w jednym kawałku i widzę, ze tak :tak:

ja 10 kwietnia dowiem sie na kiedy ostatecznie termin. czyli juz za tydzien i dwa dni :tak: moze juz 11 kwietnia mnie podzielą. poki co wciaz nie mam nic uprawsowane i w ogole sie czuje jakby ten poród miał nie nadejść i mi sie to wszystko jakąś abstrakcja wydaje...

lindsay maciej niesamowity z tymi nazwami maszyn :-D tymek ostatnio czytał z jasiem ksiazkę i jasiek pyta go: "no a tu co jest" na to tymek: "no, co to jest? przypomnij sobie... pie... pie... piesek!" :-D

doxa
ja tez do fryzjera. chciałabym jakoś szałowo wygladać w szpitalu :-)

Dzien dobry,
Jestem wkurzona bo bylam w przedszkolu po karte i okazuje sie ze u nas tez sa takie przepisy ze jak nie ma skonczone 3 lat to sorry, jestesmy na rezerwowych po prostu super. Watpie zeby w innych mozna bylo miec nadzieje. Tylko zastanawia mnie dlaczego dyrektor nie powiedziala mi tego jak sie pytalam na poczatku roku i mowiam kiedy konczy 3 lata tylko co dopiero dzisiaj dowiedziala sie o takich przepisach? Tylko mi humor zepsula.

reklama
No faktycznie w galerii cos pusto ostatnio, a moze dziewczyny co dawno was nie bylo pokazecie dzieciaki. Lindsay i Efunia chcialabym zobaczyc wasze dzieciaki i was oczywiscie:tak:
A ja po dentyscie, pozniej mycie auta.

Do góry