reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!
Drzewko dla Filipka gratulacje! Swoja droga mogłabys wstawić jakieś zdjecie dzieci.
Weronika z charakterem,juz wie do czego sluzy sprzęt kuchenny :-D

Kurcze, jakos mi dogłowy nie przyszło do głowy,żeby nazywać i pisać Naduli literki,przez co widzę,że jako pewnie jedyna analfabetka została ;-)

reklama
Dzień dobry!
Gratulacje dla Adasia i Filipka, ależ chłopaki rosną i się rozwijają ... jak ten czas leci!

Kasiek nie stresuj się, ja też nie uczę Olinka literek - jestem zwolenniczką nauki czytania całymi wyrazami, jeszcze zdążą się nauczyć literek i cyferek.

Dzień dobry
Jakoś nie umiem się zebrać i zacząc efektywnie działać :-(

Kasiu - my nie pisalismy Natalce literek, zaczela pytac co to za litera i tyle. A o podpisy pod rysunkami zaczęła prosić po tym jak zobaczyła, ze jej nowy kumpel ośmiolatek opisuje laurki.

ja też nie uczę Olinka literek - jestem zwolenniczką nauki czytania całymi wyrazami, jeszcze zdążą się nauczyć literek i cyferek.

To będziesz miała problem, bo teraz w większości przedskzoli jest stosowany program oparty o glottodydaktykę :-)

Magduś, ja rozumiem o co chodzi . A ja myślę,że u nas nadal w przedszkolach króluje metoda całościowego czytania. A mój pogląd na tę sprawę,ani za ani przeciw- dziecko samo wie jaka metoda dla niego lepsza.:-pjedne tak sie ucza szybciej i wygodniej ,inne siak.

Kasiu - we wszytskich, w ktorych ja byłam i o których informacji szukałam - też w publicznych była akurat glottodydaktyka. Może przypadek, nie wiem, a moze nowa moda. I dzieci moich koleżanek maja tak samo w swoich przedszkolach.

A Ty się lepiej czujesz?
prbowałam poodkałdac część zabawek Natalki, ale najwyraźniej dawno temu skończył się etap wyrastania z zabawek.... szkoda, bo chciałam część oddać ;-) a nie mam czego oddawać z wyjątkiem części książeczek.

Magdus,czuje sie lepiej, tylko bardzo bola mnie nogi :baffled: i zrosty po zastrzykach ( stare zrosty) i zupełnie nie wiem co to ma wspólnego z sobą?
A ja,jak Ty robiłam porządek w Naduli zabawka i tez nic nie udało mi sie odlożyc.

Magduś z glottodydaktyka ( mądre słowko) masz pewnie rację,ale racjonalne Panie i tak najpierw od obrazka do słowa- rozumiesz ;-)

reklama
Zmiana pogody. Mnie czase też tak boli w miejscu po operacji, tej dawniejszej i w tym samym czasie boli mnie kolano... szkoda ;-) ale wiesz, trochę jak Stara Indianka :-)

Do góry