reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry!
Spałm dzisiaj do 9:30 :-) :-) Chyba za długo, bo nadal jestem nieprzytomna ;-)

Tusiekn i jak wieczorne porządki, wzięłaś się czy poszłaś spać?

Dzien dobry,
Doxa no co ty, maz zagonil mnie do spania i msialam baranki liczyc;-)
Postanowilam dzisiaj upiec babke pisakowa, ciekawe czy wyjdzie.

hi, hi tak to z mężami bywa ;-)
Właśnie też myślę o babce, ale cytrynowej, chyba zrobię, ale mało, bo znając życie dostaniemy wszystkiego pełno od rodziców jednych i drugich!

Wrzuciałam przepis na babkę cytrynową.

Dziewczyny czy nie macie poczucia, że pogodzie Święta się pomyliły?
Tusiekn jak kwiatki u Twoich teściów, nie zmarzły?

dzień dobry
ja się kompletnie dziś nie wyspałam, ale trudno. POgoda faktycznie dziwna, ostatnio wyszłam sobie w bezrękawniku i cienkim sweterku, a tam śnieg.... bywa ;-)

Doxa kwiatki o dziwo pojawiaja sie jeden za drugim, ale pewnie dlatego ze krokusy juz tak maja ze nic sie raczej nie stanie jak jest zimniej, tak ich pora kwitniecia. A inne owszem paki juz maja piekne. U mnie starsznei zimno i lepiej niech sie pojawi cieplo bo ja chce wskoczyc juz w nowy plaszcz:tak:
hi hi u mni swieci slonce i sypie snieg.

U moich rodziców też piekne kwiatki, wlasnie zakwitły żonkile, sa też krokusy, przebiśniegi i inne, jakies takie śmieszne.
Tusiekn - to wskakuj i na płaszcz ubierz coć jeszcze ;-)
U mnie wiosennie i słońce świeci, śnieg był wczesnym rankiem i natychmiast stopniał.

Witam!
U nas snieg za oknem,choć już nieco stopniał,bo swici śliczne słonko. Nadia od 6 rano woła , że chce na dwór,bo jest zima i snieg :szok:
dzis wyjdę na swieże powitrze ( choć już wczoraj byłam na małych zakupach- Nadia ma nową czapkę).:-)

reklama
Dzień dobry!
Wczoraj niespodziewanie wylądowałam na "wieczorze kobiet" w Kinotece, super było, wróciłam do domu koło północy ;-)

U nas śniegu już nie ma, w ocienionych miejscach trochę szronu zostało. A Oli wczoraj na widok padającego śniegu chciał iść lepić bałwana ... biedaczek, nie dane mu to jeszcze było, ale zamiast ze śniegu, lepiliśmy wczoraj bałwana z ciastoliny ;-)

Do góry