reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Doxa kwiatki o dziwo pojawiaja sie jeden za drugim, ale pewnie dlatego ze krokusy juz tak maja ze nic sie raczej nie stanie jak jest zimniej, tak ich pora kwitniecia. A inne owszem paki juz maja piekne. U mnie starsznei zimno i lepiej niech sie pojawi cieplo bo ja chce wskoczyc juz w nowy plaszcz
hi hi u mni swieci slonce i sypie snieg.
hi hi u mni swieci slonce i sypie snieg.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U moich rodziców też piekne kwiatki, wlasnie zakwitły żonkile, sa też krokusy, przebiśniegi i inne, jakies takie śmieszne.
Tusiekn - to wskakuj i na płaszcz ubierz coć jeszcze ;-)
U mnie wiosennie i słońce świeci, śnieg był wczesnym rankiem i natychmiast stopniał.
Tusiekn - to wskakuj i na płaszcz ubierz coć jeszcze ;-)
U mnie wiosennie i słońce świeci, śnieg był wczesnym rankiem i natychmiast stopniał.
Witam!
U nas snieg za oknem,choć już nieco stopniał,bo swici śliczne słonko. Nadia od 6 rano woła , że chce na dwór,bo jest zima i snieg
dzis wyjdę na swieże powitrze ( choć już wczoraj byłam na małych zakupach- Nadia ma nową czapkę).:-)
U nas snieg za oknem,choć już nieco stopniał,bo swici śliczne słonko. Nadia od 6 rano woła , że chce na dwór,bo jest zima i snieg
dzis wyjdę na swieże powitrze ( choć już wczoraj byłam na małych zakupach- Nadia ma nową czapkę).:-)
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Wczoraj niespodziewanie wylądowałam na "wieczorze kobiet" w Kinotece, super było, wróciłam do domu koło północy ;-)
U nas śniegu już nie ma, w ocienionych miejscach trochę szronu zostało. A Oli wczoraj na widok padającego śniegu chciał iść lepić bałwana ... biedaczek, nie dane mu to jeszcze było, ale zamiast ze śniegu, lepiliśmy wczoraj bałwana z ciastoliny ;-)
Wczoraj niespodziewanie wylądowałam na "wieczorze kobiet" w Kinotece, super było, wróciłam do domu koło północy ;-)
U nas śniegu już nie ma, w ocienionych miejscach trochę szronu zostało. A Oli wczoraj na widok padającego śniegu chciał iść lepić bałwana ... biedaczek, nie dane mu to jeszcze było, ale zamiast ze śniegu, lepiliśmy wczoraj bałwana z ciastoliny ;-)