reklama
Oj tak, ja wiem dziewczyny co to cc i co poród naturalny Poprzedni miałam taki więcej cięzki, skonczył sie cc, zaczał naturalnie, wiec teraz szczerze to sie cieszyłam jak powiedział mi ze chyba zdecydujemy sie na cc.
Magdusiek Natalka jest nie z tej ziemi :-)
Magdusiek Natalka jest nie z tej ziemi :-)
tusiekn
Fanka BB :)
Witam,
W paitek mnie pochlonely porzadki i nawet nie zagladalam a rozpisalyscie sie. Maz mi okna umyl wiec duzo mi odpadlo, ze tak powiem pierdulki do sprzatania;-)
Magdusiek jaki optymizm od Ciebie bije, super ze wyjazd sie udal.
Kasia74 mi tez dawaj namiary
Kasiek a co to ci sie dzieje? Zdrowiej zebys na swieta byla w pelni sil.
Mala lozeczko przesliczne, ciesze sie ze moj pomysl sie przydal Powiedz mi kochana jaki materac kupilas? chodzi mi o twardosc i takie tam bajery. Juz nie moge sie doczekac kiedy Tusiek takie lozko bedzie miec. Ale patent zabezpieczenia zrobilas super:-)
W paitek mnie pochlonely porzadki i nawet nie zagladalam a rozpisalyscie sie. Maz mi okna umyl wiec duzo mi odpadlo, ze tak powiem pierdulki do sprzatania;-)
Magdusiek jaki optymizm od Ciebie bije, super ze wyjazd sie udal.
Kasia74 mi tez dawaj namiary
Kasiek a co to ci sie dzieje? Zdrowiej zebys na swieta byla w pelni sil.
Mala lozeczko przesliczne, ciesze sie ze moj pomysl sie przydal Powiedz mi kochana jaki materac kupilas? chodzi mi o twardosc i takie tam bajery. Juz nie moge sie doczekac kiedy Tusiek takie lozko bedzie miec. Ale patent zabezpieczenia zrobilas super:-)
Doxa
Dobry wieczór!
Ooo widzę, że Magdusiek już powrócił! Cieszę się, że wyjazd udany i że z Natalki taki turysta i zapalony narciarz! A jak Ty ją wiozłaś? W nosidełku czy na nartach swoich?
Kasiek choroba niech szybko Ci przechodzi, a zwolnienie co najmniej do Świąt!
Dzięki za życzenia miłej niedzieli, była, była miła!
Mała jakieś zdjęcia? Oj to już pędzę je obejrzeć!!!
Ooo widzę, że Magdusiek już powrócił! Cieszę się, że wyjazd udany i że z Natalki taki turysta i zapalony narciarz! A jak Ty ją wiozłaś? W nosidełku czy na nartach swoich?
Kasiek choroba niech szybko Ci przechodzi, a zwolnienie co najmniej do Świąt!
Dzięki za życzenia miłej niedzieli, była, była miła!
Mała jakieś zdjęcia? Oj to już pędzę je obejrzeć!!!
drzewko
dzien Dobry. Nie Doxa już dawno nie śpimy. Wczoraj byliśmy do 2 w nocy w nowym mieszkaniu, kolejna taka nocka była. Dziwna palmowa niedziela.. Ale dzisiaj już wynajmujemy i problem z głowy Muszę przyznać, że nieźle nam wyszło ;-)Ale mamy teraz o połowę mniej mebli w domu..
Magdusiek witaj, fajnie że jesteś i że fajnie było i że Natalka dzielna. Ja tez bym se teraz na narty pojechałam. Matko nie byłam całe wieki. Chyba już nie umiem jeździć.. Mała łóżeczko super. podobają mi sie też takie czerwone. ale te Natalki też fajne. Na razie drążę temat.
Bunt dwulatka Weroniki podobny do tego Nadii...Szklanką jeszcze nie dostałam.
Magdusiek witaj, fajnie że jesteś i że fajnie było i że Natalka dzielna. Ja tez bym se teraz na narty pojechałam. Matko nie byłam całe wieki. Chyba już nie umiem jeździć.. Mała łóżeczko super. podobają mi sie też takie czerwone. ale te Natalki też fajne. Na razie drążę temat.
Bunt dwulatka Weroniki podobny do tego Nadii...Szklanką jeszcze nie dostałam.
reklama
Witam!
jestem na zwolnieniu,dopadła mnie grypa,którą mam wyleżeć w łóżku.Ale musiałam choć na chwilkę zasiąść na bb ;-) w ogóle u nas w pracy chyba nie ma kto pracować 5 osób na zwolnieniu .
Drzewko, uważaj zawsze jeszcze możesz dostać.;-) najśmieszniejsze jest to,że jak coś tłumaczę Naduli, ze jest przecież dużą dziewczynką i tak nie może się zachowywać,następuje zdecydowany protest _ "Mała jestem, nooo !Dusia,jest mała momooooo!!!"
jestem na zwolnieniu,dopadła mnie grypa,którą mam wyleżeć w łóżku.Ale musiałam choć na chwilkę zasiąść na bb ;-) w ogóle u nas w pracy chyba nie ma kto pracować 5 osób na zwolnieniu .
Drzewko, uważaj zawsze jeszcze możesz dostać.;-) najśmieszniejsze jest to,że jak coś tłumaczę Naduli, ze jest przecież dużą dziewczynką i tak nie może się zachowywać,następuje zdecydowany protest _ "Mała jestem, nooo !Dusia,jest mała momooooo!!!"