reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzien dobry,
Kasiek to wylez koniecznie.
Drzewko cos mi umknelo chyba z tym mieszkaniem, przeciez mieliscie chyba sie przeprowadzac do swojego co niedawno kupiliscie..albo cos poknocilam:zawstydzona/y:
Ale dzisiaj odwalilam roboty, a najgorsze tak jak u ciebie Doxa takie szufladki mnie wykanczaja. Przy okazji natknelam sie na szuflade malych ubranek i niesamowite jak dzieciaki rosna. Dobra ide dalej cos posprzatac.

reklama
Dzień dobry
A ja dopiero dojechałam do domu, długi dzień miałyśmy :-)
Kasia - zdrowia życzę.
Drzewko - tego sie nie zapomina ;-) Serio.

Dzień dobry!

Magdusiek a masz zdjęcia z wyjazdu? Wrzuć parę! A zwłaszcza gdy zjeżdżasz z Natalką!

Kasiek dużo zdrówka i wyleż się za wszystkie czasy! Ale na BB zaglądaj ;-)

Drzewko to znaczy, że teraz dla siebie będziecie kupować brakujące meble?

Czesc,
Jaka u was pogoda? u mnie zwariowana, sypie snieg:szok: a pare minut wczesniej tak pieknie swiecilo slonce i myslalam, ze pojdziemy na dlugi spacer.

U nas od rana padał śnieg - przynajmniej tak to wyglądało w "powietrzu", bo na ziemi nie ma śladu śniegu, teraz jeszcze drobniutka mżawka z ze śniegiem nadal pada ...
Mam nadzieję, że do świąt się wypogodzi!!

Witam
Ja tylko na chwilkę zajrzałam bo jestem w trakcie mycia okien. Stwierdziłam że jak teraz nie zajrzę do przed Świętami mogę nie zdążyć.
Dopiero się zabrałam za porządki bo wcześniej mieliśmy rewolucję w domu. Zmienialiśmy część szafek kuchennych tak żeby zmywarka się zmieściła. No i już mamy ją nareszcie :happy:.
Dzieciaki trochę nam kichały, Adaś po szczepieniu miał nawet podwyższoną temperaturę ale już przechodzi.
Mała Super łóżeczko Zuzi kupiliście. Też sie nad takim zastanawiam.
Anna, Efunia trzymajcie sie kobietki już dużo Wam nie zostało
Kasiek dużo zdrówka. I dla wszystkich chorowitków też.
Magdusiek fajnie że wyjazd się udał a Natalka niesamowita jak zwykle. Zdjęcia poprosimy :-)
Moja Natalka to też mała czytelniczka. W sklepie zawsze okupuje regał z książeczkami. No a wieczorem to już rytuał że najpierw czytamy bajkę o dalmatyńczykach, później Alicję w krainie czarów, a na końcu oglądamy jej Wielką księgę maleństwa. Z literek zna A, B, C, D, E, N, O, P a ostatnio na znikopisie napisała PO:tak: Z mówieniem słabo. Cały czas pojedyncze wyrazy, zna ich coraz więcej ale zdń nie składa. Jak już to z dwóch wyrazów i to wszystko. Zastanawiam czy to nie pora by wybrać sie do logopedy. Jak myślicie?
Adaś za to zaczął mówić tata i baba. To pierwsze kiedy mu wesoło a drugie tonem przypomina narzekanie. Raz mu też wyszło papa. :-)
Wczoraj nie wytrzymałam i znów ścięłam mu włosy tym razem maszynką bo poprzednio było nierówno a jak odrosło to już w ogóle było widać. Teraz wygląda jak rekrut.
To na razie tyle.
Znów strzeliłam monolog i zmykam ;-)
Pozdrawiamy serdecznie

Witam!
dzieki za życzenia zdrówka,mam się juz nieco lepiej :tak:
Luszka, nie masz powodu ,żeby iśs do logopedy, ważne jest ,że Natalka mówi wyrazy ipróbuje żłożyc w zdanie. Martwiłabym sie gdyby ograniczala sie do dwoch wyrazów i uzywała je w sposób niekoniecznie właściwy. Rozgada się zobaczysz. Nadia jeszcze niedawno też skladała z dwóch wyrazów zdanie, a teraz paple jak przekupka.

U mnie sprzatanie pozostaje w miejscu,nic nie idzie do przodu.Trudno,posprzatam jak sie ociepli ;-)

Kasiek dzięki :-) właśnie tak liczyłam że mi napiszesz coś na ten temat :tak:.
A ze sprzątaniem daj sobie spokój tylko się kuruj żebyś zupełnie zdrowa była na święta.
Ja się uporałam z oknami i strasznie zmarzłam - a dużo tych okien nie mam. Ręce mam w opłakanym stanie i muszę je bepantenem potraktować. dobrze ze już naczyń nie muszę myć bo już bym je całkiem załatwiła.

dobry wieczór. Kasiek zdrówka na święta i wogóle. tak Tusiekn z mieszkaniem trochę sie poprzestawiało i musieliśmy je wynająć. Doxa niektóre meble musimy kupić. jak odpoczniemy...:tak:Luszka super pierwsze słowa Adasia a Filip ma pierwszy ząbek, hurraaaaa! i dobranoc. Byłam wczoraj z Weroniką w naszym miejscowym hula kula, poderwała 3-letniego Michałka ale jak poczuła się pewniej to się biednemu patelnią się oberwało :-D

reklama
Drzewko dzięki:-) i gratulujemy Filipkowi pierwszego ząbka :-)
U nas ani widu... ale teraz nauczona doświadczeniem nie panikuję że moje dziecko będzie bez zębów tylko czekam cierpliwie ;-) Natka miała 13 miesięcy więc z Adasiem może być podobnie.
Zmykam spać
Dobranoc.:-)

Do góry