reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a jaki jest wiek przedszkolny przyjmowanych dzici moja mala ma juz 2,4 i tak sie zastanawiam czy juz mam isc ja zapisac... tylko nie wiem do jakiego przedszkola... ??? moze ktos wie i mi poradzi w tej sprawie...

reklama
Knajda,dzieci są generalnie przyjmowane od 3lat. Ale w naszym mieście czasem juz i 2,5 latki chodzą do grup przedszkolnych. nasze dzieci kończą 3 lata w październiku i wiekszość nas planuje posłać je do przedszkola od września.Choć jak widzsz dziewczyny w Wawie maja spore kłopoty, żeby zapisać dzieci.

Musisz sama sie zorientować jak jest w Twoim mieście. W większości zapisy trwaja w kwietniu.

Kasieńko dzięki kochana :cool2: ale baty mi się należą, bo nei zrobiłam nic w kierunku swojego zdrowia. :baffled: ciągle brak czasu
a z Zuzia naprawde mamy problem, tym bardziej, ze własnie chcieliśmy przenieść jej łóżeczko do jej pokoiku. :-(

Mała, oj baty naprawde Ci się należą!
niestety musićie moim zdaniem na jakiś czas zapomnieć o przeniesieniu łóżeczka, ale myślę, że możecie spróbowac jak najwięćej czasu spędzać z Zuzia w jej pokoiku. Uwierz mi szybko o tym zapomni.

A ja planuję zNadulką w sobotę iśc do teatru na Jasia I Małgosię, zobaczymy czy baba jaga nie pokrzyżuje moich planów.;-)

jeju glowa mi peka. Mala nareszcie, a jakie lozeczko ma Zuzia, ze szczebelkami jeszcze? Moze zainteresowala by sie juz takim wiekszym, doroslym:-) i uwage skupila by na nim.

Cześć.
Mała no nareszcie jesteś :-)
Ciekawe gdzie sie podziewa reszta dziewczyn?
A Zuzi przejdzie z czasem. I myślę że Kasiek i Tusiekn mają rację: częste przebywanie z nią w pokoju i nowe łóżeczko mogą pomóc :tak:.

Ooo Mała w końcu się odezwała :-) Tak, też myślę tak jak dziewczyny, z czasem Zuzi przejdzie, tylko wszyscy spędzajcie tam dużo czasu, by jej się dobrze kojarzył ten pokój!

reklama
Do góry