reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Witam
Kasiek Nadia slang mlodziezowy pewnie od braci zapozyczyla;-) Dzisiaj Natan cos zbroil i przyszedl powiedzial mamo sorry:-)
Bylam dopytac sie o przedszkole miejskie, w kwietniu dopiero wydaja karty, wydaje mi sie ze mozemy sie nie dostac, wiec musze inne moze jakies prywatne szukac. Jak weszlismy Tusiek w ryk, dopiero sie uspokoik jak zobaczyl jakei fajne aut apolicyjne maja i dzieci sobie tak slodko spaly. Powiedzial ze do przedszkola pojdzie, ale ze mna
Kasiek Nadia slang mlodziezowy pewnie od braci zapozyczyla;-) Dzisiaj Natan cos zbroil i przyszedl powiedzial mamo sorry:-)
Bylam dopytac sie o przedszkole miejskie, w kwietniu dopiero wydaja karty, wydaje mi sie ze mozemy sie nie dostac, wiec musze inne moze jakies prywatne szukac. Jak weszlismy Tusiek w ryk, dopiero sie uspokoik jak zobaczyl jakei fajne aut apolicyjne maja i dzieci sobie tak slodko spaly. Powiedzial ze do przedszkola pojdzie, ale ze mna
tusiekn
Kasiu ja nie mam parcia a przynajmniej nie teraz, chcialabym zeby poszedl majac 4 lata ale pozniej moze trudniej byloby mu sie zaklimatyzowac w grupie z dzieciakami co juz sie znaja. Inna sprawa, ze ja musze isc do pracy, no chyba ze zaloze cos wlasnego.
Tusiekn, moi chłopcy nie szli do przedszkola jako trzylatki ( nawet niespełna ), dawid miałbez trzech miesięcy 4lata i Mati też jakoś 4lataka. To był dobry wiekpatrząc z perspektywy. Ale 3 latek to jeszcze maluszek moim zdaniem i dlatego bardzo przezywam pójscie Nadulki do przedszkola i oddalam tą perspektywe od siebie.
reklama
_anna
witam ! jeśli chodzi o przedszkola to ja znowu jestem nie pocieszona, bo jednak w Gdańsku będzie to elektroniczne logowanie sie do systemu i mozna tylko do 3 przedszkoli, wiec pewnie będzie lipa z tego wszystkiego a chcę Mikołaja oddac do przedszkola bo mamie było by cięzko z 2 maluchów.
a pokłóciłam sie dzisiaj z męzem - znowu przesiaduje u teściowej , zamiast ze mną z mamuska obgaduje sprawy kredytu na dom.; jeste WŚCIEKŁA a ja sam w domu z Mikołaem cały dzień i juz mi cięzko nawet chodzić....... zkoda gdać.
a pokłóciłam sie dzisiaj z męzem - znowu przesiaduje u teściowej , zamiast ze mną z mamuska obgaduje sprawy kredytu na dom.; jeste WŚCIEKŁA a ja sam w domu z Mikołaem cały dzień i juz mi cięzko nawet chodzić....... zkoda gdać.