reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Tusiekn, to dobrze,że Natan tak dojrzewa społecznie...Nadia słowek angielskich nie zna , ale za to włada dobrze slangiem młodzieżowym;-)

reklama
Witam
Kasiek Nadia slang mlodziezowy pewnie od braci zapozyczyla;-) Dzisiaj Natan cos zbroil i przyszedl powiedzial mamo sorry:-)
Bylam dopytac sie o przedszkole miejskie, w kwietniu dopiero wydaja karty, wydaje mi sie ze mozemy sie nie dostac, wiec musze inne moze jakies prywatne szukac. Jak weszlismy Tusiek w ryk, dopiero sie uspokoik jak zobaczyl jakei fajne aut apolicyjne maja:-D i dzieci sobie tak slodko spaly. Powiedzial ze do przedszkola pojdzie, ale ze mna:baffled:

no od braci,ja raczej mówię poprawną polszczyzną ;-)
ale Wy wszystkie macie parcie na przedszkole. Ja jakos nie mam chęci:-pchcę, żeby nie rosła tak szybko...

Kasiu ja nie mam parcia a przynajmniej nie teraz, chcialabym zeby poszedl majac 4 lata ale pozniej moze trudniej byloby mu sie zaklimatyzowac w grupie z dzieciakami co juz sie znaja. Inna sprawa, ze ja musze isc do pracy, no chyba ze zaloze cos wlasnego.

Tusiekn, moi chłopcy nie szli do przedszkola jako trzylatki ( nawet niespełna ), dawid miałbez trzech miesięcy 4lata i Mati też jakoś 4lataka. To był dobry wiekpatrząc z perspektywy. Ale 3 latek to jeszcze maluszek moim zdaniem i dlatego bardzo przezywam pójscie Nadulki do przedszkola i oddalam tą perspektywe od siebie.:tak:

No w sumie to tak, teraz byloby bez sensu jakbys zmianiala nianie. Wobec tego nasze dzieciaki chyba beda musialy isc do przedszkola;-) Damy rade Kasiu:-)

reklama
witam ! jeśli chodzi o przedszkola to ja znowu jestem nie pocieszona, bo jednak w Gdańsku będzie to elektroniczne logowanie sie do systemu i mozna tylko do 3 przedszkoli, wiec pewnie będzie lipa z tego wszystkiego a chcę Mikołaja oddac do przedszkola bo mamie było by cięzko z 2 maluchów.

a pokłóciłam sie dzisiaj z męzem - znowu przesiaduje u teściowej , zamiast ze mną z mamuska obgaduje sprawy kredytu na dom.; jeste WŚCIEKŁA :angry: a ja sam w domu z Mikołaem cały dzień i juz mi cięzko nawet chodzić....... zkoda gdać.

Do góry