reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Drzewko,nie wklejaj awatarku, zobaczysz wszystko będzie :tak:ok.

Nadulka próbuje zasnąć ,ciekawe czy jej sie to uda. Narazie woła wszyskich swiętych,żeby sie koło niej położyli. :-p

reklama
Dzien dobry
Doxa ja tez mialam koiece wylumaczenie;-)ale dzisiaj o wiele lepiej. Wlasnie mufinki pieke mniam.
Drzewko to idz do lekarza, im szybciej cos dostanie to sie nie bedzie ok

Ja wymiękam z tymi ciuchami., Wyjeżdżam w czwartek na 4 dni, oszaleję za chwilę, nienawidzę pakowania na tak krótko bo i tak wychodiz mi taka sama waliza jak na dwa tygodnie. na dodatek nei bardzo mam ochotę na bieganie w bojówkach i mam kłopot pt buty. Matko.

Dzień Dobry. Byliśmy wczoraj "hurtowo" u lekarza. i uff.. Weronika już prawie zdrowa a Filip tylko katar. Na razie mamy zakaz spacerów i kąpieli i wit c.
Magdusiek jeszcze ciągle nie masz butów?? A może tam znajdziesz coś extra?

Dzień dobry
Drzewko - buty niby mam, ale mam botki, mam na obcasie, mam do dzinsów, a nie mam - o zgrozo - do bojówek ;-) Pasują do nich botki, ale nie wyrobię tyle na obcasie z moim kolanem. Na zakupy tam nie liczę, nie będzie czasu, nie mam kompletnie funduszy, a przed nami jeszcze wyjazd na narty. Traktuję ten wyjazd jako fajną wycieczkę :-)

Dzień dobry!

Drzewko dobrze że Weronice już przechodzi, a Filipek ma tylko katarek - nie ma to jak twardy facet!

Magdusiek dokładnie tak jest, czy jedzie się na 2 dni czy na 2 tygodnie walizka prawie takie sama! Jejku, to już jutro wyjeżdżasz! Faktycznie masz mało czasu na przygotowania! Ale wierzę w Ciebie, coś na pewno wykombinujesz!!
A takiej wycieczki to zazdroszczę! Oj mocno!!! ;-)

My wczoraj byliśmy w przedszkolu na zajęciach tzw. adaptacyjnych. Oli czuł się jak ryba w wodzie, wszystko mu się podobało. Wykonywał po kolei to o co Pani prosiła, oczywiście bez dyskusji się nie obyło, negocjował że teraz nie ta zabawa, tylko tamta ;-) Z zajęć nie chciał wychodzić, potem poszedł do innej sali, sam, ja zostałam na korytarzu, normalnie chyba jest gotowy! ;-)

Doxa - dzięki :-)
Dokładnie, nasze dzieci sa coraz starsze i coraz bardziej zainteresowane 'innym" życiem. Natalai wciąz pyta keidy idziemy do przedszkola - bo tak nazywaja się jej zajęcia, a teraz neistety ferie i zajęć brak ;-)
I jakie przedszkle wybrałaś? Czy to dopiero przymiarki?

Witam!
Magduś, ja chyba cos przeoczyłam ...gdzie Ty się teraz wybierasz?

Hmm,ja nie wiem czy moje dziecko jest zainteresowane zabawą z innymi dziecmi i słuchaniem pani w przedszkolu. Chyba jej to nie leży :-p

Oj, Natalia dopiero teraz usnęła, myslałam, ze koło 16:00 będzie wstawała, ale najwyraźneij cos jej się przestawiło.

Kasiu - lecę do Stanów, ale na króciutko.

reklama
Do góry