reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!

Kasiek nowa fryzurka? Chyba z Sylą zgadałyście się na przyciemnianie włosów ;-) Polaż zdjęcie, pokaż! Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego!!!

Luszka hi, hi dobrze, że Kasiek napisała o pół roczku Adasia, bo ja spojrzałam na suwaczek - Natalki - i zdziwiłam się, że dajesz Adasiowi takie jedzenie w wieku 3 miesięcy :-D:-D:-D Rany, jak ten czas leci, normalnie nie wierzę, że on ma już pół roku, przecież niedawno pępek mu odpadł!!

Ze zmywarką nie pomogę, ja mam 60cm.

Magdusiek co sobie kupiłaś, pochwal się! Ja też powinnam wybrać się na zakupy, ale jakoś nie mam weny!!

reklama
Doxa - kupiłam sukienkę, spodnie, cienki sweterek, taki bardziej wyściowy i buty. Tzn buty to już mama mi kupiła ;-) I jaiś tshircik, ale taki, ktory można i do marynarki włożyć :-)

uuuuuu to chyba zaczynasz do pracy kompletować garderobę? A buty jakie? Bułbuty czy kozaczki czy inne?

Nie, do pracy to ja chodze w bojówkach :-)
Buty takie nie do końca kozaczki i nie do końca botki. Krótkie kozaczki? ;-)

hi, hi no i nie wiem jakie, chyba musimy się spotkać!

Syla, Kasiek pozazdrościłam Wam nowych fruzur i umówiłam się na czwartek na "cięcie"!

ja też chce takie koleżanki!! Trzy torebki!! Ja dostaję najwyżej reklamówkę z ciuchami dla Dudusia. Mogłabym mieć już chyba furę dzieci... ;-)
Gratulacje dla półrocznego Adasia, Luszka a od kiedy mu dajesz te inne jedzenie, Filip chyba jeszcze za malutki. Doxa, przepraszam że ja do ciebie w tym temacie ale sama pytałaś: z kupami jest taki problem że pojawiają sie co 5,6 dni i to często z pomocą moją a nie jak kiedyś raz dziennie...wczoraj odstawiłam Nan i zrobił.. ale kurcze ten jeden Nan a dla mnie już tyle "odpoczynku"..
Jeżeli chodzi o zmywarkę to zapytam Michała, my dużo takich rzeczy kupujemy przez internet.
Do Magduśka - podobno delikatesy Alma też zaczynają rozwozić zakupy, musimy wypróbować.
ale namieszałam. ;-)

Drzewko ależ nie przepraszaj! Jak napisałaś, sama się pytałam. Z tego co piszesz, to chyba NAN go zatwardza. A próbowałaś inne mleka czy kaszki? Pamiętam, jak pisałaś że tylko to jedno chciał jeść, ale może mu się już odmieniło?
Co do jedzenia to Oli miał 4,5 miesiąca jak dostał pierwszą łyżeczkę zupki ze słoiczka ;-)

Doxa - ale w tych butaxch to bez dzieci. Moj ortopeda bylby przeciwny ale nic to, czasem trzeba bardziej koboiecko wyglądać ;-)

reklama
Drzewko - no właśnie wiem, koleżanka mi doniosła.
A z tą przyjaciółką to wiesz, fakt, ze fajnie, zawsze można coś pozyczyuć i niekoniecznie trzeba umrzeć na zawał w sklepie :-) Tylko kazałam jej przytyć, zebym więcej rzeczy mogła pożyczać, ona ma jakiś rozmiar ja wiem, 34? w porywach to 36. Więc częśc szafy jest mi niedosteona z wiadomych względów ;-)

Do góry