reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
No, no jaki bal! Cudnie Natalka wyglądała! Widzę, że skrzydełka były bardzo popularne!

Forum pustawe, bo coraz trudniej o czas wolny, chyba wszystkim to doskwiera ...

Skrzydełka sa popularne od jakiś 5 sezonów :-)
A co do wolnego czasu to ja jednak obstawiam przy zdaniu, ze to kwestia chęci i organizacji :-)

Pewnie i od 5 sezonów są popularne, nie bywam na dziecięcych balach przebierańców od czasów swojego dzieciństwa ;-)

A ja myślę, że chęci to wiele z nas ma, tylko właśnie tego czasu i organizacji brakuje ;-)

dobry wieczor...

widze, ze temat przedszkola sie zaczal... a niedawno byla rozmowa o wyborze szpitala, gdzie rodzic, no prosze... :-)

ja mam 4 w sasiedztwie, 3 takie normalne, zwykle przedszkola i jedno takie "lepsze" - podobno, choc ja mam mieszane uczucia, bo personel jakos srednio skory do udzielania informacji, od pani na portierni dowiedzilam sie jedynie, ze rekrutacji jeszcze nie ma a wszystkie informacje beda wywieszne w odpowiednim czasie... troche sie zmarszczylam...
w tych skromniejszych przedszkolach za to zupelnie inne traktowanie, panie mile, chetne do udzielania informacji, od razu pytaja o dziecko, az ja nie bylam przygotowana na taka rozmowe...
...no i mam zgryz

dziewczynki w galerii ba-jecz-ne!!!

o zupach bylo... Krystian jada co jest, czasem zupe, czasem obiad niezupowy...
ja nie planuje jadlospisu z wyprzedzeniem, wymyslam po drodze z pracy, albo robie co akurat mam w domu, jak wiem ze nie zdarze, to babcia wtedy gotuje mu zupe z zamrazalnikowych zapasow...

zreszta moje dziecie jest teraz na diecie "blonnikowej" bo zaczely mu sie problemy z wyproznianiem, wczesniej 3 dni nie robil, teraz 5... boooszsszzz, czego my nie robilismy zeby on sie zesral, a zeby mu oszczedzic lewatywy, az mi sie plakac chcialo, jak to dziecko balo sie zrobic kupe, naprawde cuda robilismy - czopki, sliwki, skorka od jablka, groszek, tlumaczenie, gimnastyka, przekupstwo, dopiero musialam dac mu reke do buzi, zacisnal na niej zeby do krwi i zrobil...
przepraszam, ze tak wpadam jak po ogien i na takie tematy, ale musialam sie wygadac, bo to byl koszmar...

kurcze, jak jus sie zorganizuje na tyle, zeby wpasc na forum zaczem padne na wyrko, to niewiele pozytywnego potrafie z siebie wykrzesac... chyba by mi sie urlop przydal... :-)

no ale zeby nie bylo, to pozdrawiam Was serdecznie... :-)

Dobry wieczór, ja dzisiaj nie mam siły juz zupełnie. Byłam na rozmowie z szefem, wszyscy tłumacze byli, jakieś zmiany organizacyjne ale strasznie długo trwało no i nie wiadomo tak na prawdę co i jak. A teraz zasuwam z tłumaczeniem bo terminowe mam... Magdusiek ze zdjęć otwiera mi się tylko pierwsze, dopiero teraz zobaczyłam że wy jesteście jak dwie krople wody. Mama i córeczka :-) My z przedszkolem zrobimy tak jak anna - 31 sierpnia. Precz z głupimi przepisami!! Teddy, Filip tez ma problem z kupą, czy ja mam odstawić sztuczne mleko?

No proszę, jak na zawołanie ruch się wzmógł :-)

Teddy współczuję problemów! Kiedyś i Oli na to cierpiał, straszne to było, serce mi się krajało jak patrzyłam na jego męki!!!

Drzewko a Filip jest tylko na mleku czy dostaje już inne posiłki i/lub soczki itp.?

reklama
Az miło popatrzeć jak się ruszyło.
Teddy - współczuję problemów, domyślam się że to koszmar patrzeć jak sie dziecko męczy.
Drzewko - powodzenia w pracy z rozmowami itd.
No podobne jestesmy, fakt ;-)

Do góry