reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć
Tusiekn pewnie wszyscy Walentynki świętują. :-)
u nas bez wielkiej pompy: buziaki, kwiatki, czekoladki... Teraz małż padł na kanapie - znów siedział w nocy przy kompie. A ja buszuję po necie w poszukiwaniu zmywarki. Tyle tego że może do Gwiazdki znajdę ;-) a opinii użytkowników niestety mało.

reklama
dobry wieczor...

ciesze sie, ze udaje mi sie ostanio chociaz raz na jakis czas zejrzec... tylko szkoda, ze akurat wtedy, jak nikogo nie ma... :)
...trafiam jak Jolik swojego czasu... ;-)

Drzewko, widze ze Filipek ma problem z kupkami, ale ja niestety nie pomoge, u nas w niemowlectwie nawet przy przechodzeniu na mleko sztuczne obeszlo sie bez sensacji... moze jedyne co moge doradzic, to mleko z prebiotykami, lub jakis srodek prebiotyczny do mleka... ale mleka tez nie nalezy zminiac za czesto.

Luszka, Ty to juz kawal chlopa masz... kiedy to zlecialo!

u nas remont w polowie... jak ogladam zdjecia ze stanu zastanego, a obecnie, to az jestem z siebie dumna, ze wyczulam potencjal w tej ruderze, i naprawde wszyscy sa zaskoczeni zmianami, a to dopiero ledwo co zagipsowane sciany... :)
ale boje sie lazienki, kurcze, teraz dopiero to widze jak karkolomnym zadaniem jest rozkroj plytek na takiej powierzchni, kazde 5 cm ma kolosalne znaczenie... chyba zejde wczeniej niz to zrobie...

...a Krystian jest coraz bardziej niedobry, naprawde niedobry... w domu jest zlosliwy i zadziorny, i jest z tego powodu przezadowolony... w sumie ja lubie takie dzieci, ale obecnie mnie to troche meczy... musimy czesciej wychodzic, bo poza domem jest aniol nie dzecko i odpoczywam...
...jutro chyba skoczymy do oceanarium i w kumy... :-)

Gdzie Wy jestescie?? Az nie wiem co napisac, wiec chyba tylko sie przywitam. Wracajcie bo smutno bez was:-(

Witaj Tusiekn, u nas choróbska. Weronika antybiotyk bo zapalenie oskrzeli. Ja też chora, troszku mnie rozłożyło. Wszystko przez to że zimy nie było. :-(
Teddy, fajnie że wpadłaś. Już zmieniłam Filipowi mleko na takie z prebiotykami. Na razie jest super. Polubił i rezultaty są :-) Dzięki.
A ciekawe jak tam Magdusiek w wielkim świecie?

Drzewko to zdrowiejcie szybciutko. Mowisz zimy nie bylo a u nas wlasnie sie zaczela, obecnie -16. I sniegu duzo mamy, ale pogoda niesety nie sprzyja spacerom bo okrpnie wialo.
Zaraz zaraz bo sie pogubilam, gdie jest Magdusiek? wyjechala gdzies?

Witam!
Niedawno wróciliśmy z feryjnego wyjazdu do rodzinki.Było miło,ale troche nudno,no cóz można robić przy tak beznadziejnej pogodzie?!

Drzewko ,zdrówka życzę Tobie i Weronice. No i mam nadzieję,że Filip sie nie zarazi.
Tusiekn, u Was zima a ja juz bardzo tęsknie do wiosny!!!
Teddy witaj ! No cosTy ,jak możesz pisac,że Krystian jest złośliwy :szok:.Złośliwe jest jego zachowanie i pewnie z czegos wynika. :tak:

dobry wieczor...

Drzewko, zdrowka zycze, oj przebrzydle te chorobska sie teraz paletaja... i ciesze sie, ze Filipkowi poprawilo sie w kwestii trawienia... :)

Kasienko, ja Cie prosze, bez takich... ;-)
tak oczywiscie nie on, a jego zachowanie... no i z czego moze wynikac jak nie z proby sil w okresie buntu dwulatka... to naprawde silny i stanowczy facet i nienajlepiej znosi porazki, a ja sobie nie dam wchodzic na glowe dla swietego spokoju jak Kamil i babcia... w dodatku im wiecej osob na raz w domu, tym wiecej do zdominowania...ot, i cala filozofia...

Dobry wieczór!

Ojojoj, jak tu pusto było!
Ostatnie 3 dni spędziłam w Płońsku, tak, tak Kasiek, myślałam o Tobie widząc drogowskazy na Płock!

Drzewko zdrówka dla Was obu! Dobrze, że Filpkowi się poprawiło, a Ty nadal masz spokojne nocki!

Teddy a właśnie, skojarzyło mi się w związku z "zachowaniem" itp. byłaś już na tym kursie "szkoła dla rodziców" czy jakoś podobnie?

Ciekawe jak się ma Magdusiek? W TV ją widziałam!

bylam, bylam... dlatego rozbawila mnie uwaga Kasi... :-D
...co nie zmienia faktu, ze stosowanie skrotow mylowych jest wygodne... ;-)

reklama
Do góry