reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa, tylko na mleku, oprócz cyca ma tylko 120 ml NAN na noc, dał sie przekonać a ja się "wysypiam" a teraz kurcze nie wiem co robić. Ale to pewnie problem trochę innego rodzaju niż u Krystiana bo on sie raczej nie męczy. Teddy a teraz to już lepiej jest na tej diecie?

reklama
Drzewko, ale co nie tak z tymi kupami? Bo się pogubiłam!

Magdusiek no ruszyło forum, jakaś telepatia czy co? ;-)

Ja wymiękam, Natalia szalała z Kamilem i z piłka i się rozkręciła na noc, i teraz zebrała karniaka, no i staram się nie parsknąc jej w twarz gdy mówi, ze "telaz niegrzeczna jestem i nie dostanę lodzynki, a jak będe grzeczna to dostane lodzynki i ciekoladę, a na lazie nierzeczna jestem". O matko.... a Kamil chyba nie wytrzyma i się jednak zaśmieje.

Witam!
Magduś,baaardzo Natalia do Ciebie podobna :-) jakos wyrosła i policzków nabrała , włoski jej urosły. W stroju wyglądała jak mała księżniczka elfów. Cudnie! :tak:

Teddy, bidulek Krystianek. mam nadzieję, że mu to minie.

A ja wczoraj u bliskiej koleżanki byłam , z którą jakoś sie drogi rozeszły. Jej córka właśnie skończyła 15 lat ( jest tylk o rok starsza od Matiego), nasze dzieci niedawno razem sie bawiły ( no bo teraz to gg mają ;-)) i stwierdziłam , że jakie My stare baby :szok: ;-) normalnie szok,ja się nie czuje na matke nastolatka !!!:confused2:

a dzis byłam zrobic włoski i mam jakis machoniowy brąz i jasnych kilka pasemek( dla rozswietlenia;-)) podoba mi się :tak:

Dzień dobry
Ja dopiero niedawno przyjechałam do domu.Zmęczona jestem.
Doxa - tak, udało się, wyszłam do innego pokoju ;-)

Witam.
Magdusiek Natalka śliczna. I bardzo jesteście do siebie podobne. Teksty Natalki obłędne ja bym nie wytrzymała chyba:-D
Kasiek Nadulka jako malarka przesłodka.
Syla Iga talent plastyczny niewątpliwie odziedziczyła po mamie - super rysunki.
Teddy fajnie że zajrzałaś i mam nadzieję że z Krystiankiem już będzie ok.

U nas bez zmian spacerki zabawy pieluchy obiadki ;-)
Adaś zaczął dostawać ku swojej wielkiej radości inne rzeczy niż tylko mleko i zajada z apetytem. Ogromnym i muszę uważać żeby za dużo w niego nie władować Mam wrażenie ze gdyby mógł to zjadłby więcej niż ustawa przewiduje ;-) W każdym razie ze smakiem zajada w/w jabłka, marchewkę dynię i kaszkę na noc. No i co najważniejsze po rzadkich Q ze śluzem ani śladu a wcześniej ani lacidofil ani enterol wiele nie zdziałały.
Natalka z kolei nawiązuje nowe znajomości na podwórku. Myślę też że bunt dwulatka jej przechodzi. Miała taki okres że nie chciała za bardzo dzielić sie zabawkami ale teraz to zmieniło się na "wymienianie" dziś zrobiła "dobry interes" - za lalę kolega oddał jej telefon swojej mamy :-D i to całkiem niezły.;-)

Kasiek dokładnie :tak: i też czasem jestem w szoku gdy pomyślę jak ten czas leci...

A ja nienormalna siedzę teraz po nocy :szok: i szukam w necie zmywarki a zwłaszcza opinii bo nie wiem jaką kupić. Potrzebuję do zabudowy na 45cm cichą, oszczędną itp jakieś propozycje?
będę niesamowicie wdzięczna :-)
dobranoc

reklama
Dzień do bry
RAny, nie wierze, ze Adaś już ma pół roku! Kiedy???
Dzieki za ciepłe słowa w strone Natalki.

Przyszalałam na zakupach, wiecie? ;-) W sumie neidużo kupilam, ale jakoś czuję na karcie.
I wpadłam do przyjaciółki do garderoby i przywiozłam torbę rzeczy w tym trzy torebki ;-)

Do góry