reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej kochane mamuśki!!! Dawno mnie tutaj nie było, bo jeśli mam juz chwilke czasu to przewanie siedzę na "naszej-klasie":-)!
Z nowości to tylko tyle, że Laura jest z dnia na dzień coraz bardziej "zbuntowana" - czasem brak mi już cierpliwości...
Chciałóam ją zapisać od marca do przedszkola, ale niestety mnie ma nigdzie miejsc!!! Kazali mi przyjść od 1 kwietnia zapisać ja na wrzesień!!!
Widzę, że u poniektórych remonciki?! Ja wiem co to znaczy, my ciągle coś remontujemy, teraz mam w planie kupno nowej kuchni i żyję tylko tym - to spora odpowiedzxialność, bo mój mężuś stwierdził, iż do tego wtrącał sie nie będzie i mam sie zdac na własny gust!!!:-D

reklama
Dzien dobry!
Ale milo wejsc jak tutaj jest ruch a Doxa faktycznie poprawilas ostatnio cos swoja frekwencje;-)
Anna super masz plany, masz racje musisz "korzystac" poki jeszcze mozesz, a z pieluchami nie przejmuj sie, zobaczysz przyjdzie sam na to czas. Wiem to po Natku, sikac nauczyl sie momentalnie i nie zmuszalam go, ktoregos dnia po prostu sam zaczal. Problem tylko z kupa, ktora dalej idzie w pieluche i sie kitra po katach, odpuszczam bo wiem ze i na to przyjdzie czas.
Kaszu witaj, faktycznie dawno cie nie bylo, zagladaj czesciej, chociaz wiem ze trudno przy NK;-)
Ja bylam wczoraj na silowni i o dziwo nic mnie dzisiaj nie boli. Brakowalo mi tego, przynajmniej tam moge sie wyladowac;-)

Witam!
Kaszu,super ,że zajrzałaś. W Twoim awatarku coraz ładniejsze zdjęcia, ciągle jakieś metamorfozy.
Magduś, ja zawsze po przyjeździe nie mogę sie zebrać do wypakowania brudów,i tak jakoś robi się haos,czyt bałagan.Czyli nie przejmuj się,norma;-)
Doxa,chciałam Ci wczoraj wyjaśnić,dlaczego jestem przeciwna integracji,ale stworzyłam jakiś kosmiczny wywód ,więc go skasowałam. No wiesz a poza tym jakby któs niepowołany przeczytał.;-)Kiedys pogadamy w realu.

Witaj Kaszu! :-) Zaglądaj częściej! I koniecznie wklej zdjęcia Laurki! (no tak, ja czułam że Wy wszystkie na NK siedzicie ;-) )

Kasiek mam nadzieję, że to "kiedyś" będzie już wkrótce!!!!

dzień dobry
udało mi sie po bardzo długeij przerwie iśc na stretching. ale mi dobrze. MIło mi było, bo moja obecność i nieobecności zostały "odnotowane" przez niektorych zapaleńców :-)

reklama
Do góry