reklama
drzewko
Fanka BB :)
dzień Dobry, Vertigo no coś ty gadać z chińczykami wiesz jak to fajnie brzmi...magdusiek biedaku, mam nadzieję że ta rehabilitacja przynosi jednak ulgę. też się wczoraj nagimnastykowałam z moimi gośćmi. Ale było bardzo przyjemnie, poszłam na łatwiznę i zrobiłam fondue ale świetnie się sprawdziło z dwójką dzieci.anna gratuluje postępów, a ja kamyczka nie znam, muszę się zainteresować.fajnie że masz teraz tyle czasu, zazdroszczę.doxa jesteś aktywna jak za starych dobrych czasów, forum nam się regeneruje.
Witam,
Wy umiecie rozbawić
Drzewko,spotkanie obowiązkowo z Tobą.Nie może byc inaczej. Dogadamy termin w odpowiednim wątku.
Mała, gratulacje.Noc pozadomem to poważna sprawa.
Vertigo,witaj.Nie daj się chińczykom.;-)
Wy umiecie rozbawić
Drzewko,spotkanie obowiązkowo z Tobą.Nie może byc inaczej. Dogadamy termin w odpowiednim wątku.
Mała, gratulacje.Noc pozadomem to poważna sprawa.
Vertigo,witaj.Nie daj się chińczykom.;-)
Doxa
Fanka BB :)
Drzewko brzmi pyszne, jak jakoś nigdy nie robię fondue, kiedyś zraziłam się do takiego serowego, gotowego ... i tak mi zostało! Muszę się przełamać!
Vertigo to masz tam wesoło z tymi Chińczykami ;-) Dobrze, że dzisiaj już piątek!
Widzę, że same pilnujecie porządku, podoba mi się wasza postawa, podoba :-)
Vertigo to masz tam wesoło z tymi Chińczykami ;-) Dobrze, że dzisiaj już piątek!
Widzę, że same pilnujecie porządku, podoba mi się wasza postawa, podoba :-)
reklama