reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo - no narszecie się pokazałas i tutaj! Trzymam kciuki za Chińczyków i rozmowy z nimi, piątek nastraja optymistycznie, co?
BYłam wczoraj na rehabilitacji i tak mnie dziś bolą mięśnie że szok.

reklama
dzień Dobry, Vertigo no coś ty gadać z chińczykami wiesz jak to fajnie brzmi...magdusiek biedaku, mam nadzieję że ta rehabilitacja przynosi jednak ulgę. też się wczoraj nagimnastykowałam z moimi gośćmi. Ale było bardzo przyjemnie, poszłam na łatwiznę i zrobiłam fondue ale świetnie się sprawdziło z dwójką dzieci.anna gratuluje postępów, a ja kamyczka nie znam, muszę się zainteresować.fajnie że masz teraz tyle czasu, zazdroszczę.doxa jesteś aktywna jak za starych dobrych czasów, forum nam się regeneruje.

Drzewko - a fondue zrobiłas serowe czy mięsne?
Oj, chyba też muszę jakiś gości zaprosić i zrobić fondue, aż mi się zachciało po Twoim poście :-)
U nas dziś będą burritosy.

mięsne, ale bez szaleństwa polędwicy wołowej, kupiłam świeżutkie, malutkie polędwiczki wieprzowe i piersi kurczaka, bardzo dobre było. wrzuć przepis na te burritosy, ale w odpowiednim wątku bo wiesz..

Witam,
Wy umiecie rozbawić :-D

Drzewko,spotkanie obowiązkowo z Tobą.Nie może byc inaczej. Dogadamy termin w odpowiednim wątku.:tak:
Mała, gratulacje.Noc pozadomem to poważna sprawa.
Vertigo,witaj.Nie daj się chińczykom.;-)

Drzewko brzmi pyszne, jak jakoś nigdy nie robię fondue, kiedyś zraziłam się do takiego serowego, gotowego ... i tak mi zostało! Muszę się przełamać!

Vertigo to masz tam wesoło z tymi Chińczykami ;-) Dobrze, że dzisiaj już piątek!

Widzę, że same pilnujecie porządku, podoba mi się wasza postawa, podoba :-)

reklama
W poniedziałek Dzień Babci, co dostaną od wnucząt? U nas w tym roku będą kalendarze! Wczoraj w końcu dotarły, cudne są! (Jeden sobie zostawię ;-))

Do góry