reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

a ja witam po przerwie! Wreszcie korzystam z wolnego czasu , bo od wczoraj jestem na zwolnieniu lekarskim. Zaczynam odzwyczajac Mikołaja od pieluchy i ciężko idzie, jak narazie przebieram majtki i ścieram kałuże :-p A synek do mnie mówi nie mama - jak zaczynam zmieniać kolejne przesiusiane majtki - mały chce dalej pieluche .

Teraz juz zaplanowałam zajęcia dla siebie na najblizsze 2.5 miesiąca ( wyjscia do kina, teatru, kawa z kolezankami i slodkie leniuchowanie, no i jeszcze lista przedszkoli do odwiedzenia) .

reklama
Anna - korzystaj póki możesz.
ja mam nadzieję wybrać sie za jakiś czas do Trójmiasta, na bank się wtedy odezwę, mam nadzieję, ze uda nam się pójśc na kawę wspólnie :-)
Doxa - nie wierzę :-) jaka aktywnośc, juz nie pamiętam keidy Cie tyle było :-)
Fajnie jak coś sie dzieje na forum ;-)
Kurcze, zła jestem na Kamila, mam dziś rehabilitację i nie wiem czy ten zdąży dojchac na czas do domu, mam nadzieję, ze tak, bo nie mam jak tego poprzestawiać, a z Natalia tam nie pojadę.
BYłyśmy na mieście przez chwilę, w sprawie butów, udało się jedne kupić, ale ogólnie w sklepach posucha, trzeba chyba poczekac na nowe kolekcje albo przebuszowac allegro :-)€

Mała, nasz remont póki co nie straszy, bardziej smuci brak czasu. Na pewno zamieszkamy zanim wszytsko będzie gotowe, ale licze na to, ze uda się uniknąc żarówek - szczęśliwie w większości miejsc sa halogeny, już zamontowane i inne świetlówki, więc w najgorszym wypadku będą dyndały najprostsze kule ;-)

Anna - korzystaj póki możesz.
Doxa - nie wierzę :-) jaka aktywnośc, juz nie pamiętam keidy Cie tyle było :-)

:-) Magdusiek bo qrcze mam robotę, ale coś mi nie idzie, więc tu zaglądam! Gorzej będzie jak zacznie mi iść albo terminy zaczną pilić na maksa, wtedy forum będę omijała szerokim łukiem ;-)

Witam!
Na forum jak za dawnych czasów, gwarno:-)
Anno,łap siły na później! wypoczywaj i zaglądaj na BB. Powodzenia w nocnikowaniu.
Mała, kazdy remont kiedys sie kończy.;-) Zuzieńka super !:-)

Dzień dobry

Wyspałam się, wiecie? Mimo, ze obudziłam się o 7:00.
Chyba zrobie dzień porządków... zauważyłam, ze ilekroć wyjeżdżam na weekend to bałagan jakiś wiekszy się robi ;-)

reklama
Dzień dobry!

Kasiek ano gwarno, więc zaglądaj częściej ;-)

Magdusiek fajnie, że się wyspałaś! Ja wprost przeciwnie, położyłam się przed ok. 1:30 i wstałam o 7:30 - jak dla mnie za krótko :-(

Porządki wczoraj robiłam, w ramach poszukiwania weny do pracy ;-) A co do wyjazdów - ja też zaobserwowałam tę ręgułę :-) Dziwne!

Do góry