reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

e tam, kwestia wprawy. Poza tym dobrze robi takie odcięcie gowy, myslisz tylko o wyluzowaniu...kolejnych mięsnil

reklama
nie. to nie jest kwestia wprawy. jak kiedyś trochę biegałam w szkole to trener zapytał czy nie chcę się przerzucić na szachy...stąd te moje nocne jazdy na biegówkach...a śniegu jak nie było tak nie ma.. wkleiłam zdjęcie mojej modelki w ręczniku. przy okazji widziałam Zuzię, śliczna jest!

Dzień dobry!
Dzisiaj się w końcu wyspałam! Wczoraj położyłam się już o 23! Uff jak mi dobrze!

Drzewko Ty to mnie umiesz robawić ;-)

Magdusiek i jak rozciąganie poszło? Udało się od razu pełny szpagat?

dzień dobry
a ja się chyba nigdy nie wyśpię.

moje dziecko spało dzis po raz pierwszy poza domem. Nie chciała wracać od moich rodziców wczoraj więc ją zostawiliśmy. Poszła pięknie spać. Ale pobudkę zafundowała dziadkom o 3.30. Trochę marudziła podobno i pytała "gdzie jest moja mamusia". Ale wkońcu zasnęła.
A w domu wczoraj wieczorem niewyobrażalna pustka...
pewnie gdybysmy zaplanowali tą jej nockę u dziadków to i sobie miły wieczór w kinie, itp.
ale co tam. Pierwsza nocka za nami, było ok, więc nic straconego jeszcze.
W kwietniu jedziemy na wesele do Warszawy więc już wiem że nei będzie problemu gdyby Zuzia miała zostać. Chociaz wolałabym zabrać ją ze sobą, ale wesele dla mnei skończyłoby się pewnie ok. 23.

Dzień dobry
Ja sie chyba przestawiłam na wczśniejsze wstawania i wyspana sie budze mimo, ze wcześnie.

Mała, super, że pierwsza noc za Wami.
Doxa - teraz zajęcia są z inną dziewczyną, niestety nie z tą z którą robi sie szpagat, ale byłam zdziwiona, ze mięśnie się słuchają. I że mogę dojść tak daleko.
Zresztą, moja rehabilitantka zwróciła uwagę, z ejestem dobrze rozciągnięta, najwyraźniej ciało nie zapomina tak szybko jak nam sie wydaje.

witam - widze mały sukces na horyzoncie - jeśli chodzi o nocnikowanie - co któryś RAZ zdąży zawołać na czas , innym razem woła jak zrobi.:tak:
powoli szykuję wyprawkę od nowa dla maleństwa i dla siebie do s zpitala, bo nie chę na ostatnią chwilę, ale pewniei tak będzie na osatnią chwilę.
polecam serię książeczek o "Kamyczku" dla naszych maluchow - swietne , Mikołaj tylko tego teraz chce słuchać. :-)

Dzień dobry!

Anno to nie mały sukce na horyzoncie, to duzy sukces! Teraz będzie już tylko lepiej! Kamyczka znamy, jest fajny! Używaliśmy Kamyczka na nocniku gdy były "awarie" ;-) Inne książeczki z tej serii też są super.

Hallo, hallo a gdzie reszta dziewczyn? Znowu zniknęłyście? A może jeszcze śpicie?

Dzin dobry!
Anna no widzisz sama, ze z kazdym dniem bedzie coraz wiecej postepow. Kamyczek u nas tez na topie;-)
Mala no to super, ze Zuzia ma juz pierwsza noc bez was. Natek chyba jeszcze nie jest na to gotowy;-)
Bylam w galeryjce, dzieciaki przecudne a dziewczynki wydaja mi sie takie bardziej dojrzalsze:tak:zdjecie Weroniki rozbrajajace.

Witam,

a ja jestem sama w pracy. tzn. nie sama, ale sama do walki z chinczykami i mam dosc. sami nie wiedza czego chca. moza oszalec. nie wspomne juz w ogole o tym, ze nie nie daja rady z jezykiem i tak to sie trzeba zastanawiac o co im w ogole chodzi. a szef wsciekly...

dobrze, ze dzis piatek...

reklama
Dzień dobry
Anna - gratuluję postępów.
Kamyczek ejst super, też znamy, Natalia ma też filmz tej serii ale głupole zmienili imiona i się wściekała, ze chlopczyk się inaczej nazywa ;-)
U nas na topie ejst Kubuś Puchatek. Wciąz i nieustająco.

Do góry