reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzien dobry,
Jej ale pustki tutaj! Dzisiaj sie biore za kolejna partie sprzatania, ale tak sobie mysle, ze kurcze sprzatam jak normalnie a mysle w perspektywie swiat jakby tylko na nie sie sprzatalo.
Niesamowite jest moje dziecko jak z dnia na dzien dorosleje i jajcarz z niego, normalnie rozumie moje dowcipy.
Mam nadzieje, ze zdrowie dopisuje Wam i dzieciakom. Pozdrawiam i milego sparzatania, zakupow swiatecznych.

reklama
Witam!

ja mam prawie nic nie posprzatane,ale nie to w świetach najwazniejsze :-) cieszę sie ,że spedzę ten czas wrodzinnej amosferze :-) bedęmiaławkońcu czas ,aby Nadia zasypiała bez smoka.Tym razem nieodwołalnie,bo wie ,że musi go oddać Mikołajowi , Mikołaj też chce jakis prezent;-). Chociaż chyba kombinuje jaki prezent można Mikołajowi dać w zamian za ukochanego dydusia. :-D

Csłychać u Małej? dawno sie nie odzywała....o Teddy to już nawet nie wspomnę....może zjawia się chociaż z życzeniami świątecznymi...

Dzień dobry
Rany, ale cisza, aż zniechęca do wchodzenia.
Miała mnie dziś odwiedzić koleżanka, ale coś jej wypadło, coś ten tydzień nie jes najlepszy, mam plany, ale sypią się niekoniecznie z mojej winy.
Nic to, idę robić z Natalka ciasteczka.

Witajcie kochane !
Przepraszam, że tak dawno tu nie zagladałam, ale jak zwykle BRAK CZASU :-( choć jak zauważyłam nie tylko ja na niego narzekam ...
W pracy u mnie się trochę pozmieniało - awansowałam i w związku z tym doszło mnóstwo dodatkowych zajęć. Zresztą koniec roku w handlu też robi swoje.
Święta tuż, tuż, a ja nawet nie zaczęłam sprzątania, nie kupiłam ani jednego prezentu i wogóle jakoś tego wszystkiego nie potrafię sobie wyobrazić :-(

Moje słodkie dziecię robi psoci, pyskuje - mówi wszysttko, pełnymi zdaniami (jestem zaskoczona jego mową !), tańczy nio i przede w szystkim non stop remontuje. Ma bzika na punkcie narzędzi typu: wiertarka, piła ...

Aaaaa i jeszcze jedna zmiana ... mój małż zmienia pracę. Może w końcu znajdę w nim pomoc bo póki co wiecznie go nie ma :-)

witajcie kochane!
ostatnio tylko podczytywałam ale na pisanie juz brakowało czasu.
Jeszcze 12 dni roboczych i juz zwolnienie i słodkie leniuchowanie, a w miedzy czasie ogrom pracy w pracy - jutro Jasełka dla rodzicow i wigilia klasowa z rodzicami i dziećmi - musze jeszcze dekoracje dorobić i wogule ogarnąc dzieciaki. Jeszcze gipsowe odlewy do pomalowania dla rodziców .

W domu prezenty sa, ale na ostatnich zakupach tak sie z męzem popsztykałam , ze ochota na swieta przeszła.
Wogule nie czuję magi swiąt - bo to pierwsze świeta bez mojego taty :-(
W domu bałagan, wszystko jakos tak nie do ogarnięcia.

No dobra kończe bo narzekanie mi sie włączyło. pozdrawiam

Witam!
Widzę,że wszystkich ogarnęła świateczna gorączka,bo jakoś tu pusto...
Joliku,gratuluję awansu! Zaglądaj częściej..:-)
Anno, ale odpoczynek chyba zaczniesz od świąt a nie dopiero w Nowym roku.;-)

nie mogę doczekać się końca tygodnia i słodkiego leniuchowania.. :tak:

Anno, ale odpoczynek chyba zaczniesz od świąt a nie dopiero w Nowym roku.;-)

No tak kasiek74 ale ja juz jestem myślami w Nowym Roku bo pracuję do 11.01 do ferii. A potem leniuchowanie z Mikołajkiem.

Muszę zebrać sie do sprzątania bo bałagan straszny, a wszystko przez zabawki - czas zrobic przegląd co do wyrzucenia bo jak dojda nowe to sie nie pozbieram.

Dzień dobry
Jolik, Anna - fajnie, ze zajrzałyście.
Joliczku - gratuluje awandu
Anna - cieszę się, ze już niedlugo odpoczniesz.

U nas troche obłędu, miotam sie pomiędzy wszystkim i tak naprawdę niczego nie koncze.
Dzisiaj mam ostatnie zastrzyki, póxniej rehabilitacja i zobaczymy co dalej.
Większośc prezentów kupiona, spakowana, brakuje mi jeszcze dwóch,a le tu mam kłopot - zero pomysłu i obawiam się, ze skończy się na czymś nie do końca zadowalającym.
A poza tym miałyśmy fajnych gości, wczoraj zaczeli montowac nam kuchnię w nowym mieskzaniu, ale jeszcze sporo pracy nas czeka. Kamila głównie nie widuję i marzę już o świętach...

reklama
magdusiek no to już kolejny postęp w nowym mieszkanku, pomyśl tylko wielkanoc już w nowym :tak: to napewno ci poprawi humor

A ja dzisiaj po jasełkach - wszyscy zadowoleni - no to super

Pozdrawiam zapracowanych przed swietami zmykam bo syncio idzie spac.

Do góry