reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

cześć dziewczyny,

Doxa, scan juz działa więc zaraz Ci wyślę. Sorki ale nie po dwch dniach walki jak się wreszcie udało to już nie włączałam domowego...kompa dłuuuugo, teraz działa ale mam wszystko po włosku:hmm:bo coś ze sterownikami nie gralo i tylko takie zadziałały...ni wiem o co biega ale ważne że choc działa.

reklama
A mnie (tak w sprawie nowości - co tam słychać) odpadł dziś kawałek katalizatora. I wiecie co, już tylko mi się z tego smiać chce. bo niby co mogę zrobić?

witam!
magdusiek autko sie sypie to znak - może pod choinke nowe :tak:

*syla* a co to za zdjecie ? To ty jak byłas mała?

Doxa zdjecia fajne - aż się wiosennie zrobilo

A ja dzisiaj caly dzień na wsi - bo mój chrzesniak ma 22.12. urodziny - pochodzi z takiej biedniejsej rodzinki to zawsze na święta paczki dla całej licznej dziatwy, no ale juz byłam, obdarowałam, odwiedziłam chociaż jeden przedświąteczny sprawunek z listy znikł.

Mikołajek jak zwykle przed spaniem w super humorze, rozbawiony a ja padam z nóg

Aniu - na to niestety nie mozemy sobie pozwolić, wiec zajeżdżę go na amen. Teraz mamy full wydatków, a pracuje tylko Kamil więc wiesz... jeszcze to kolano sie odezwało, no, ale nic, trudno, czasem widac juz tak musi być, ze jak się wali to na całość.

Kamil jeszze nie wrócił, ale za to Natalia wycisza się w łozku... czasem sie zastanawiam czy nie byłoby mi łatwiej jej okiełznac wieczofrem gdybym była z nia sama, jak miał zdjęcia w Krakowie to jakoś wczesniej chodziła spać. Ale chyba jakaś frustracja przeze mnie przemawia.

Witam!
Przyjechałam i jestem!
Doxa,sliczne zdjęcie w avatarku ! resztę zdjęć zaraz pooglądam!

mam dośc zakupów.specjalnie wszystko kupowałam przez internet,aby tłumówuniknąć, a moja koleżanka robiła świąteczne prezenty na wyjeździe i cały czas latałyśmy między sklepami ! brrr... choc nie powiem opłacało się ,kupiłam sobie śliczną sukienkę i parę innych rzeczy dla siebie i dzieci:-)

reklama
Witam!
Syla,cos sie nie rozpisałaś.:rofl2:

Wiecie co robi teraz mój mąż.....prasuje.... rany jestem w szoku. Przegonił mnie i sam sie wziął doprasowania... :szok::szok::szok:

Doxa, poważny ten Twój syn na zdjęciach :tak:

Do góry