reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry
Kamil dziś został na dwie godizny z Natalią w ciągu dnia i teraz jest w szoku, ze ma takei swietne dziekco, które mowi pełnymi zdaniami, na dodatek logicznie ("ja nie ide, zostaje z dziadkiem, bujam się koniku"), że się samo ubiera itd. Cóz,... odkrył po czasie ;-)
a ja wybyłam sama na kawę i bylo mi z tym bardzo dobrze. A pozniej byliśmy w mieszkaniu i będziemy zwalac jedne płytki, hihi. wiedziałam o tym juz w momencie kupowania ;-)

Dzień dobry z poniedziałku!

U nas weekend wybitnie rodzinny, wyleniliśmy się za wszystkie czasy, nawet śniadanie do łóżka dostasłam :-)

Vertigo a co to za speed? co u Was?

Kasiek ano poważnie wygląda, bo jak widzi aparat to nic a nic nie chce się uśmiechać!

Magdusiek lepiej późno niż wcale ;-)

Witam!

Syluś,nie pisałam nic o obrazku,bo czekał cierpliwie na porządki i na mój czas,żeby go ładnie wkomponować. Ale już wisi,osadzony w antyramie. Prezentuje się cudnie i dostojnie. Krzysiek dokupił do niego murzyna z dzbanem na głowie. Pieknie dziękuję, jak będę miała chwile cyknę zdjęcie! Dzięki !!!:-)

Magdus, czemu zwalacie płytki? czyżby okazały się brzydkie ;-)

Mateuszowi nie poszła kartkówka z chemii, usłyszałam ,że to moja wina,bo ciągle jak nie pracuję to jeżdżę , nie ma mnie w domu i nie ma mu kto wytłumaczyć chemii!:zawstydzona/y: kurcze coś chyba rzeczywiście nawalam.... a dyrekcja mówi,że może mi ograniczyc godziny popołudniowe dopiero po feriach zimowych...:no:

Witajcie,
Kasiek, ja też się zorientowałam że za mało czasu poświęcam Oskarowi i jego nauce, więc to szybko zmieniliśmy i teraz przerabiamy wszystko na bieżąco, dzięki temu i ja więcej wiem co robią w szkole! Taki już los!;-)

Pouczycie się razem na poprawkę i będzie dobrze!

Dzień dobry
Kasiu - będziemy je zwalać, bo były kompletnie be sensu kupione, ale Kamil się wtedy zaparł.
Byłyśmy dziś na zajęciach, później u pradziadków, póxniej u dziadków, a poxniej jeszcze w nowym mieszkaniu i u nas znajoma. Dośc intensywny dzień, pierwszy raz Natalce zdarzyło się zasnąć zanim przyjaciółka wyszła ;-) Zwykle jest w połowie imprezy i to nie Natalia pierwsza odpada ;-)

Czesc,
Oj zgadza sie mAGDUSIEK ja juz sie wzielam za porzadki, poza tym zakupy i takie tam. Normalnie juz czuje swieta:-) do tego piosenki swiateczne w radiu to znak ze juz blisko:tak: Pozdrawiam

Witajcie!
Ja jakoś nie mogę wprowadzić się w nastój świąteczny :-( Porządki czejaką, prezentów nie wiele mam, nawet pomysłów brak ... ojojoj!

reklama
U nas w sprawie nastroju to tylko muzycznie., chociaż nie, częśc prezentów czeka spakowana. Ale w domu bałagan, czeka mnie potęzne sprzątanie,a le do tego muszę odwieźc Natalkę i mieć wolną przestrzeń ;-)

Do góry